Äntligen !

Hello.

Solen skiner och livet leker!
Har nu legat ute i en timma och bara degat i solen, o gud vad jag svettas! Hoppas på lite bränna..
Men nu har jag sadat om från bikini till tränings kläder, för nu är det tränings dags! Så att man kan ikväll kan stoppa i sig lite godis med bra samvete.
Har hört att det ska bli väldigt varmt nu ihelgen, ca 20-25´C hoppas hoppas !

e


Björkbacka sommaren -08

Happy day




En glad Ebba idag !


Varför??
Det får ni veta en annan gång ..

p.s

Nu när jag läser det tidigare inlägget så märker jag att jag har skrivit att vi har ätit väldigt mycket...Men vi gjorde mycket i mellan alla måltider ^^

e

En torsdag

Hello.

Dagen har spenderats hos Amanda (jag rymde från snickarna i mit hus). Hos Amanda åt vi lite, se kom Tina och vi beställde pizza som vi åt medans vi glode på film. Efter en stunds fundering så åkte vi på tinas mope hem till mig och hämtade lite små grejer, måste tillägga att vi var väldigt lagliga och åkte två på mopen med hjälm och en på cykel (utan hjälm). När vi kom hem så tog vi en liten promenad med Amy, Amandas hund.
Nu ska vi snart slänga oss i soffan och titta på film och äta godis. Imorgon blir det bio, en först och främst sovmorgon!
Hoppas alla får en bra kväll.

e


Amanda och en fundersam Amy i golfen.


I skogen

En Ebba i skogen !


Nu ska vi proppa i oss ^^

Sommar 2008






I´m home !

Hello.

Nu är jag hemma efter en super skön påsk i soliga Björnriket. Och på köpet fick jag ett bränt antikte med mig hem..Vi var ute hela lördagen på tur på fjället, det var super soligt men blåste ganska mycket och då känner man ju inte när solen bränner i ansiktet. Sen när vi kommer tillbaka till lägenheten så tittar jag i spegeln och hoppas på att jag har blivit lite brun, men nej! Fortfarande jätte blek, så jag lägger mig ute på taket och solar lite till. Där ligger jag i ungefär en timme, när jag kommer in så är jag super röd i hela ansiktet och har ett röd streck i pannan av mitt pannband som jag hade på mig när jag solade. Nu har det i allafall blivit lite mer brunt av det röda..

e



Det var mycket mer i verkligheten.. ;P


Påsk

Hello.

Sitter i en super varm datasal på hotellt, och det luckar inte gott. Sitter fullt med svettiga killar och stinker, samtidigt som dom spelar någon döda-alla-i-din-väg-spel..
Men nu har inte jag så mycket tid kvar, ingefär fem minuter så jag får skynda mig. Igår så hade vi jätte dåligt väder, det regnade och var jätte dimmigt, vilket gjorde att man inte såg ett piss. På kvällen åt vi middag hos några kompisar från Stockholm. Men idag där imot så har vi haft super bra väder, solen och strålat och jag hoppas att jag har fått lite färg i ansiktet. Ikväll blir det middag på rummet, och titta lite på tv. Men imorgon så har vi beställt bord i resturangen så då bilr det påsk- buffé.
Hoppas alla får en bra påsk!

e


Glad påsk!


Tisdag, och jag flyter...

Hello.

Hade en sådan där skön dag idag också. Dom sa på konfen idag att det är en stillsam vecka nu. Och på någon sätt så känns det som det. Även fast jag har läxor och ganska mycket att göra så känner jag mig så lugn och glad. Allt bara flyter på.. Men peppar peppar, nu måste det fortsätta så här.

Imorgon så åker jag Nike Nina och Amanda till mig efter skolan och äter och fixar oss inför påsk-balen. Vi har som en tradition att göra oss iordning tillsammans inför alla skolbalerna, och vi har alltid lika roligt!
Efter balen på natten så åker jag upp till Björnriket med mamma och pappa, där ska vi vara tills på söndag. Sen åker vi hem och jag är ledig i en vecka.
Nu ska jag fortsätta att bara flyta...

e


Bilden är från en shopping tur med Nike i vintras, vi tog en liten paus inne på Zara.

AMANDA, vad har du gjort !!! ???



Titta in det här !! Amanda har percat sig i näsan!

Och det gjorde hon utan att berätta det för mig!! Heheh, jag skulle aldrig klara av att göra det...
Men super snyggt blev det! Kram på min Amanda!

e

Dagens

Hello.

Hoppas alla har haft en bra bra. Min har varit riktigt skön faktiskt, fast jag har varit i skolan. Slutade halv ett, så det blev inte så lång skoldag men tillräkligt lång för att vara första dagen på två veckor.
Och imorgon så åker jag in till stan för att shoppa det sista till påsk-balen som är på onsdags kväll, känns som att det kommer bli en super kul kväll!
Nu ska jag börja göra mig iordning till ridningen.


e

p.s
Känner mig riktigt stolt idag då jag lägger in en dagens-outfit  bild.


Dagen outfit består av: skinnjacka H&M, jeans JC, skor Nike, huvtröja peak och väska accent.


Min nya mössa, BULA




träning till 110%

Nu blir det en liten jogging runda för min del !

Klicka här för att få lite underhållning för öronen.

e

söndag

Hello.

Mamma och satt på svensktoppen, som jag inte tycker om...Men ändå sitter jag och sjunger med i alla låtar. Du e min man.. och jag vet du gör så gott du kan...
Ojsan! Nu ser jag att det spö regnar ute. Hoppas att det slutar snart för jag vill ut och röra på mig lite idag. Fast regnet kommer inte att stoppa mig!
Min Slovakien resa var super kul! Mycker skratt och nya o roliga ansikten. Mycket bilder blev det också, runt 500. Hälften av dom är jätte suddiga och visar en halv lycktstolpe. Och dom bilderna och inte jag knäppt! Den här gången är det Tom som är den skyldige. Imorgon blir det skola, men dock bara i någon timme för att vi går bara till halv ett. Och sen går vi bara tills på onsdag, och på onsdag kväll så är det påskbal. Sen har vi lov tills vecka 17. Så i morgon så ska jag in och köpa det sista till min outfit till balen.
Hoppas alla får en bra söndag!

e


Älskar den här bilden, hihi !

Tåget
'
Amanda i Budapest.











ännu en erik hassle ...

'

Så himla bra! :)

Vill ha albumet som kommer ut 29 april tror jag ...

RSS 2.0