goodmorning

God morgon.

Har nu vaknat och ätit frukost. Ska åka med bussen sen in till stan och sen vidare upp på södraberget.
Ikväll ska jag ut med the girls! Ska bli kul,kul.
Nu ska jag bara slappa resten av morgonen.
Kram
/ebba

goodnight

God natt!

Nu är filmen äntligen slut. Den var bra men, känns som att jag vill gå och lägga mig nu. Ska vara i skidspåren ganska tidigt i morgon. Kommer inte heller ihåg vad filmen hette... Vilket jag aldrig gör...
Men nu ska jag bara borsta tänderna och krypa ner i min sköna säng.
Kram
/ebba

tjenattjabbahallå!

hello.

Hemma, efter en ganska så lång dag känns det som... Men köpte en tunika och en stickad tröja idag på stan. Hittade inte riktigt det jag ville ha men lite nöjd är jag i allafall.
Nu ska jag gå och läsa lite, sen blir det hemma gjord potatis gratäng och lövbiff, mumsigt!


Imorgon ska jag kika på SM i längdskidåkning, som hålls här i Sundsvall.

30 januari

Hello.

Är på skolan idag igen, efter lite kaos i morse när jag missade bussen. Men jag kom till skolan hel och ren i allafall.
Började med andra delen av matteprovet från skolverket, idag gick det super bra! Kändes väldigt bra.
Ska snart springa iväg till franskan, efter det lunch, so och tillsist biologi. Sedan tar Nike och jag bussen in till the city! Bli shoppning, har lovat mig själv att inte komma hem utan att ha köpt minst två tunikor.

Nu ska jag fortsätta att kika runt på internet, innan franskan börjar.
Kram
/ebba


Till stan med denna undebaring !

Skridskor, yes?!

Hello.

Ska snart gå och lägga ner all min kraft på matte och franska läxan men först lite bloggning. Idag så har dagen varit tråkig...Inte så ofta jag säger det men idag så var allt bara piss! Kanske inte riktigt allt men det mesta..

Åkte skridskor på idrotten också, idag så var det helt okej faktiskt! Fick inte ont i fötterna alls, utan jag frös ihjäl om dom istället, hehe alltid något!
Ikväll så ska jag åka och rida hos Lollo, tror jag. Vi har i allafall snackat om det...
Lite bilder från skridsko åkningen kommer nu.
Kram
/ebba


Jag och Hanna, inte världens snyggaste mössa jag har...


På väg till planen.


Världens bästa/coolaste/snyggaste/smartaste idrotts lärare!


Moa och Amanda !


Amanda Nylander alltid lika smidig på skidor.


Yee.


Viktor in action!


Ida här kommer en bild på dig!!


skolan idag ingen...

Hello.

Skola idag igen, sitter nu och väntar i skotklassrummet på att HK ska börja. Hade nyss matte prov som gick...sådär. Sissta uppgiften gick skit, rent ut sagt! Men hoppas på bra poäng på resten av uppgifterna så att jag kanske får ett Vg denna gång också.

Igår gick det super bra på hoppningen med Benny. Ninjo är fortfarande halt, men gick en liten promenad med han i ridhuset så han får lite motion i allafall. Hoppas att han blir bättre snart.
Idag har jag med mig kameran till skolan också (den som jag typ alltid glömer) kommer kanske bilder ikväll då...

Nu ska jag gå på HK.
Kram
/ebba

Ajj..

Hello.

Sitter nu och kollar på One Tree Hill och älskar det idag också! Nu tror jag att det är från säsong 5.
Idag har det inte hänt så mycket, allt har flyttit på som vanligt...

När jag vaknade upp i morse så såg jag att det fanns två stora blå märken på mitt knä. Dom blåmärkena kommer nog ifrån när jag gjorde min snygga och sköna vurpa på isen i tisdag...Ajj!
Ikväll blir det hoppning, Lollo också med och titta!
Kram
/ebba


Blå märken...

godmorgon 28 januari

God morgon.

Stod och borstade tänderna framför spegeln och fick ett tokryck att gå och blogga. Blir en kortis....
Idag så ska jag till skolan som vanligt. Ska bla jobba med min sommar klänning på sköletiden idag, tror att den kommer bli riktigt bra! Ikväll blir det hoppning, kul kul!

Nu ska jag sticka iväg igen till spegeln och sminka mig innan jag ska till skolan med bussen.
Kram
/ebba

Bild från nyår!
foto: Jakob Björklund

27 janurai

Hello.

Måste bara tilläga att inlägget igår inte var något påhopp mot någon...Men ibland så känns det bara bra att skriva av sig lite, därför är det så bra med blogg.

Idag så har det varit skola som vanligt, med Svenska och skridskor på idrotten, hatar skridskor.. Man får så ont i fötterna av dom osköna skorna! Lite smått avis på Nike som har fel i sitt knä och måste stå över idrotten...Men jag kämpar på, idag så vann jag faktiskt under hökens vingar kom ! Väldigt stolt faktiskt..!

Tänkte också berätta lite mer detaljer kring min Nikes Amandas Toms Dans och Edvards Slovakien resa med två lärare.
Vi blev in kallade på ett möte förra veckan på onsdag morgon, vi tänkte ungefär vad har vi gjort nu då?? När vi kom till mötet så fick vi bullar och saft, så då blev man lite smått förvirad. Sedan började dom snacka om ett projekt som har pågått i två år nu med olika skolor från andra länder. Då började man fundera lite men man ville inte ta ut förutfattande meningar heller...Till slut så sa dom ...Så vi undrar om ni vill förja med oss till Slovakien på den sista resan i ett hät projektet? Man flög nästan ur stolen, så chockad blev man! Självklart så tackade alla Ja! Och nu så ska vi åka till Slovakien vecka 13. Super stor ära är det att bli utvald av ungefär 50-60 st åttor på hela skolan. Som Nike sa: Nu är det börjat gått in i mina hjärnceller! Haha..! Ska bli så himla kul, det känns ännu bättre att det blir ett sånt bra gäng som ska åka också. Och att Amanda jag och Nike som är bästa kompisar blev utvald tillsammans är ju helt sjukt!

Nu ska jag snart sätta mig ner med läxor, och lite musik i bakrunden.
Kram
/ebba

Bild från nyår!
foto: Jakob Björklund

En liten instickare...

Hello.

Nu är jag hemma igen efter en dag iskolan.
Idag så har jag känt mig ganska så iriterad...Fattar mig inte på alla människor som bara vill ha uppmärksamhet och vill synas o höras hela tiden. Men när dom väl ska göra någonting så gör dom inte ett skit! Dom bara står där och är "cool"
Igentligen så säger dom inget dumt, utan som ger sådana blickar som dödar många med dåligt självförtroende... Man vill säga något när det händer men man kan ju inte anklaga dom för att dom har ju inte gjort  något.... Ibland så är det så frustrerande att inte kunna gör något. Eller man kan ju göra någonting, kanske inte gå på den personen som inte gjode något. Utan man gör något med personen som blev/blir utsat, tex prata, men inte om att den och den är dum, utan om helt vanliga saker. När börjar vi lektionen? Vad är det för lunch? Bara något som gör att personen känner sig som en del av "gänget"...För personen kan ju då känna sig starkare och stå imot allt skit som den får genom tex blickar.

Det här är något som jag tror alla kan bli bättre på, mer eller mindre. Det är också något som alla måste träna på. För även om du bara står och tittar på när en kille/tjej blir misshandlad så är du ändå delaktig i misshandeln på ett sätt, för att du skulle kunna gör något. Du behöver inte gå in och bryta misshandeln, utan ringa eller springa efter hjälp. Det kan vara den livräddningen som behövs för personen som blir utsatt.

Kram
/ebba

Hejdå Åre!

God morgon.

Igår blev det ingen bloggning, kände mig super trött efter allt håll igång. Men igår så åkte vi skidor först i Björnen i Åre och sen själva Åre. Det var helt kass skidåkning i både Åre och Björnen...!! Det blåste och det var bara en isbana i hela backen! Jag känner mig nästan aldrig rädd när jag åker skidor, men igår var det en av dom få gångerna som jag kände mig rädd! Jag fick den instinkten att bara ta mig ner fast jag såg ut som en nybörjare med två tänstickor som ben, och jag har åkt skidor sen jag var tre! Ni förstår att det var rena skit vädret!

Men idag så blir det ingen skidåkning nedför utan skidåkning på plan mark, där det förhoppnings vis inte blåser lika mycket. Sedan blir det bilresa hem, som kommer bli tråkig som vanligt...Men jag klarar mig nog den här gången också.
Nu måste jag skynda mig att packa ihop alla grejor, för att klockan elva så ska vi vara ute ur rummet.
Kram
/ebba

p.s
Gå in HÄR och lyssna på en bra låt.


Åre dag 2

Hello.

Nu har dagen börjat för att tag sedan och den har börjat bra! Mamma pappa och jag började med att gå och äta mumsig hotell frukost imorse. Sen så åkte vi iväg och åkte ländgskidor i Björnen. En hel mil blev det faktiskt, väldigt trött var jag efter kan jag säga. Men alltid lika kul och skönt efteråt.

När vi sen kom tillbaka till hotellt så åt vi lite lunch, och jag gick ner till spat för att få min massage. Gud så skönt det var!
Verkligen värt pengarna. Så nu efteråt så känner man sig alldeles konstig i hela kroppen.

Ikväll så blir det middag på hotellet och kanske lite gym förre det.
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på hotellt innefrån.
Kram
/ebba

Koridoren på tredjevåningen där vi bor.


Bowling finns det också på hotellet.


Minigolf finns också.

Entrén uppifrån.


Spat som jag var på idag.


Väldigt mullet idag på fjället, tur att inte vi åkte skidor idag.


Jag idag efter massagen, en mysig morgonrock fick jag också.


Första dagen i Åre

Hello.

Nu är jag på plats i Åre! Efter en lång och ganska så tråkig bil resa hit.
Jag och pappa har hunnit med att åka skidor i Trillevallen, där det bara var vi och två till som åkte så att det var super bra backar att åka i.

När vi kom fram hit till Åre så gick vi direkt och checkade in. Pappa och jag gick på ica och köpte lite bröd och skagen röra, så det har vi suttit och ätit nu. Vi tittar också på något program på tv4 som heter Doctors och dom berättar om att droger är så farliga, vilket dom också är!!

Ikväll så blir det lite gym och efter det så blir det middag på hotellt. Låter som en bra kväll för mig!
Imorgon blir det längd skidor och massage..
Kram
/ebba


Tidning. mobil och mp3 gör resan lite bättre!


Jag i Trillevallen!

Good bye Matfors and hello Åre!!

Hello.

Nu bär det av till Åre! Framför mig väntar en lång bil resa med musik och bok...
Vi ses på måndag igen alla Matfors bor!
Kram
/ebba

Utkast: Hello. Sitter ...

Hello.

Sitter nu och slänger i mig en toast för att snart så ska jag åka iväg och rida.
Måste berätta om dagens STORA händelse!!
Jag Amanda Nike Tom Dan och Edvard ska åka med två lärare till Slovakien vecka 13 !!!!
Kram
/ebba

p.s

Måste vissa den här fina julklappen som jag fick av Lollo. Inte den dyraste men kanske den finaste!

Ett jätte fint ljus! Som luktar jätte gott också.

I'm here again !

Hello.

Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade. Tror att jag ska försöka göra ett litet inlägg varje dag iallafall, och kanske mer på helgerna. Det är ju så himla kul med bloggar! Läser jätte många varje dag...

Dagen har varit lugn. Med svenska, idrott (skridskor, blää) franska, kemi och so. Efter skolan var det konf också. Inte så jätte kul idag men jag klarar mig.
Sitter nu och lyssnar på musik, men har inget nytt att lyssna på. Någon som har några förslag på låtar/låt?
Ikväll blir det plugg och tittande på Mästarnas mästare, ett nytt program på svt1. Var kul förra veckan, blir nog bra idag också..!

Måste också berätta att på torsdag så åker jag till Åre!! Ska bo på Holiday Club, där har vi också gratis internet så att jag kan blogga. En sak som jag också ska göra där är att gå på massage, ska bli super skönt! Har fått så mycket pengar i julklapp så att jag tänkte unna mig det.
Nu ska jag plocka ihop lite i köket innan mamma och pappa kommer hem.
Kram
/ebba
 
Like this song!

kväll

Nu ska jag snart springa och slänga mig i soffan för att glo på Let's Dance ! Tycker det är ett sjuk roligt program, än massa kändisar som det antingen går skit bra för eller skit dåligt för att dansa.
Har laddat upp med godis och vatten. Mums!
Kram
/ebba


16 januari

Hello.

Har nu suttit och klickat runt på youtube i evigheter. Men det ska jag inte göra mer nu, utan nu blir det topmodel och one tree hill.

Dagen har varit bra, kul med film på slutet av skoldagen.
Kram
/ebba

13 januari

Hello.

Sitter nu med huvudet i alla skolböcker men tänkte slita mig en stund ifrån dom så att jag kan blogga lite.
Fick SO läxa idag tills imorgon, blää vad jag hatar när lärarna ger läxa dagen före läxan sen ska var klar...
Men det är bara att blita ihop och göra läxan så bra som möjligt, fast den inte görs med glädje..Hiihi!
Maten på skolan var inte den godaste idag heller, så att Amanda Nina och jag gick till Spice och delade på två barn pizzor.Mumsigt!
Efter skolan var det konf. ganska kul idag faktiskt, lite prat om bibeln.

Nu ska jag och mamma gå ut på en promenad. Pizzan ska bort!! Heheh..!
Kram
/ebba


Jag i Ramundberget julen-08

12 januari

Hello.

Snart ska jag åka iväg till Näset och rida, men först ett inlägg såklart!
Dagen har varit bra, inget speciellt har hänt. En helt vanlig måndag i skolan...
Hade bild för första gången den här terminen, tror att det kommer bli kul. Pratade mest om vad vi kommer att gör under terminen, sen skissade vi på några ideér.

Nu ska jag gå och klä på mig, innan Amanda kommer och hämtar mig.
Kram
/ebba

Jag och Lucky på en maforstävling.

"stop" !!

Hello.

Sitter nu och dunkar musik medans jag små pratar lite med pappa som kom hem nys. Han har varit borta i mer än en vecka, saknat honom mycket! Men nu är han hemma igen efter att ha varit i Vemdalen och hållt i en skidlärar kurs.

Dagen har varit lugn men bra. Började att göra lite skolarbete, inte så kul med nyttigt är det! Sen blev det lite lunch och dator. Sedan ett samtal till Nike, sedan kom hon till mig. Vi åkt på en rund tur i matfors med sparken. Vill påpeka att jag körde Nike hella promenaden. Så att jag har fått min motion idag, nu menar jag inte att Nike är tung, men det är jobbigt ändå! hehe! Efter det blev det en fika framför tv.

Ikväll så ska jag spendera hella min tid åt att vara med mamma och pappa. Med god mat och mys i tv soffan.
Kram
/ebba

Nike i snön för ett tag sedan !

100109

Hello.

Nu har jag tittat klart på en film, och klikar mig nu runt på youtube. Jag bli full i skratt när jag tittar på filmen jag och Nike har lagt ut på när vi dansar med fötterna, finns här nedan...! Vi kämpade jätte länge för att få den helt perfekt och lägga ut den på youtube, och vi klarade det!! tjoho!!
Ikväll så är det bara mys som gäller, det tycker jag om också...!
Nu ska jag fortsätta med att titta runt på youtube.
Kram
/ebba
 

tionde januari tvåtusen nio!



Hello.

Kort inlägg nu, för att mammsen och jag ska åka och lämna tillbaka min mrbrors bil, och sen gå hem igen.
Brr så kallt det kommer att bli...!
Var med Amanda i stallet förut när hon red Magda. Jag stod på sidan och frös som en isbit.
Nu blir det mycket kläder när vi ska ut igen.
Kram
/ebba


goo goo!


Magdalena Graaf i Let's dance!

Hello.

Blev många inlägg nu.. Men det ät ju bara kul!
Snart så kommer jag och mamma bli fast klistrade i soffan under hela kvällen, som dom felsta vet så börjar Let's dance ikväll och det får ju inte missas! Ska ladda upp med lite chips och sedan så blir det glass. Mumsigt! vi sparar godiset tills i morgon bestämde vi..! Hiihi.
Tycker att det ska bli väldigt spännande att se Let's dance i år! Då tex Blondinbella och Magdalena Graaf, ska vara med.
Kommer att heja på dom genom tv-rutan.
Jag har precis läst ut Magdalenas bok, en mycket bra bok, väldigt gripande och djup. Men bra, man får verkligen medkänsla när man läser den. Men också känner man att det som hon har varit med om ska jag aldrig utsätta mig själv för.
Nu är det bara tio min kvar tills det är dags!
Kram
/ebba

Music :)

Nu gick mamma ut på en promenad, själv stannade jag hemma. Skulle igentligen behöva en promenad, men orkar inte idag.. Istället så lyssnar jag på en massa musik!
Tex: Anna Ternheim- What have i done
Super bra! Lyssnar också på det här!
Kram
/ebba


äntligen, nu kommer det.



Hello.

Nu äntligen funkar det att ladda ner bilder! Fattar fortfarande inte varför det inte funkade...
Bilden ovanför är från i söndags då jag var det Nike, blev inte så många bra bilder. Men några...
Har några outfits att lägga ut också.
Allt kommer här!
Kram
/ebba


Jag ute i kyllan... Känner mig tråkig att ha en svart dunjacka, men det är ju ssååå kallt ute!



Onsdag, då började skolan och jag såg ut såhär. Kofta mammas, väska Åhlens, linne veromoda, jeans JC, skor Wedins.


Back in school.


Träffade Amanda igen, här bättrar hon på sminket på en äcklig toalett..!


Moa och Nina träffade jag också, kulit !


Penny var också där..!


Andra Amanda också. !


Torsdag, såg jag ut såhär. Lite ihop plockat!


hurry....

God morgon.

Sitter nu och äter min hemmagjorda musli, som jag gjorde igår kväll. Gott Gott!!
Men nu ska jag springa och fixa mig, så att jag hinner med bussen.
Sista dagen i skolan får jag inte missa....!
Kram
/ebba

I'm back whit more

Hello.

Det blev ett lite break i min bloggning ett tag, men nu är jag tillbaka! Blev lite hektiskt nu när skolan började och att jag har tagit hand om en häst, som jag red och grejade med varje dag. Men kul var det!

Skolan som började i onsdags har startat bra! Kul att träffa alla igen, och ännu bättre bli det nu när vi inte har några läxor första veckan... Blir väl mycket nästa istället...

Just nu så hatar jag hela blogg.se för att det har inte funkat att ladda upp någon bild för mig på jätte länge! Den här gången är det inte min dator det är fel på!
Men jag har ganska mycket bilder att vissa från början av veckan, allt från outfits till kuliga kort på mina undebara vänner.
Dom får jag väl vissa någon annan gång, då jag och blogg.se kommer bättre överens... Hoppas att det kommer att bli väldigt snart!
Nu ska jag och mamma plus the dog gå ut och gå en sväng.
Kram
/ebba


morgon 5 januari


God morgon!

Idag så blev det en ganska tidig morgon för mig. Hade ställt klockan på halv nio, måste vända på dygnet igen förre skolan börjar. Men väldigt trött blir man.

Igår sa jag att idag så skulle det hända grejer och det ska det. Jag ska först till Lollo och rida Eddi där, kulkul! Sen ¨så åker vi vidare till Näset där jag ska rida Paloma som jag är hästvakt till nu från måndag till onsdag, ska bli jätte spännade att rida henne, för att det har jag inte gjort på super länge. Efter det så ska jag rida lektion för maggan med någon annan häst... Så att idag är min dag plannerad in i minsta detalj. En sådan dag dag har jag inte haft på evigheter.
Men innan jag åker iväg så ska jag äta lite go frukost och klä på mig jätte mycket kläder, för att idag är det ungefär lika kallt som igår, alltså typ -20'C !! BLÄÄ!!
Kramis
/ebba

godnatt 4januari

God natt!

Nu har jag tittat på lite blider från i sommar. Nu längtar jag, efter sol och värme och att kunna gå runt i shorts och ballerina skor. Vill ha ny kläder!!!

Nu ska jag sova, imorgon händer det grejor...
Kram
/ebba

4 januari tvåtusennio

Hello.

Äntligen ny design! Även denna gång fick jag hjälp av Nike , tackar tackar.
Dagen har spenderats hos Nike, där vi var ute och knäppte kort och lekte i den kalla snön. Burr, så kallt det är ute, ungefär -20'C . Hoppas på lite varmare framöver, men inte så att snön försvinner!
Kort från dagen får jag lägga ut i morgon eller kanske senare ikväll, men inte nu iallafall. Hihi, orkar verkligen inte just nu!

Ikväll så blir det ett mysigt fotbad. Fotsingarna behöver också få lite lyx... Medans jag gör det så blir det nog lite tittande på Victoria's secret fashion show, missade den för någon dag sen, men nu såg jag att det var repris och det får inte missas!
Ska också kika lite på det nya programet Snillen snackar som Carina Berg är programledare för.
Nu ska jag plocka undan efter middagen som bestog av gårdagens paj, lika gott idag som igår!
Kram
/ebba


Lite lyx till fötterna ikväll!


ojsan

Glömde dagens morgon bild...

Mys i sängen ..!

Blää, så kallt !

Hello.

Fick en fråga var jag har köpt mina skor som jag visade i inlägget nedanför. Dom hittade jag på Wedins i stan, tyvärr så tror jag att jag köpte dom sista... Hihi!
Nu på morgon kvisten så har jag bara myst, jag sov super dåligt inatt! Jag fattar inte.... När jag lägger mig i sängen så blir jag helt klar vaken!! Har inte sovit bra på flera dagar nu..! Hoppas på bättre nästa natt.

Idag så ska jag åka till Nike och vara med henne en stund, men det blir inte tidigare än ett tror jag. Så nu blir det bara slapp på förmiddagen. Igentligen så skulle jag behöva gå ut och gå en sväng, men jag blev avskräkt när jag såg hur kallt det var ute, 18'C. Usch!
Kanske det får bli en film...
Kram
/ebba

En till "happy day" !!

Hello.

Gud vad roligt jag har haft idag, det har jag alltid när jag är med gangsta-Nike ! Men idag var det extra roligt för att vi har inte träffats sedan julavslutningen 19 december. Tog bussen in till stan, och där gick vi runt ett bra tag och kikade på allt möjligt, och saker hittade jag också den här gången... Ett par skor för 99kr från Wedins, dom har kostat 400kr såg jag nu när jag tog bort rea-lappen. Vilket fynd!! En väska hittade jag också från Åhlens, som kostade 199 kr. Jag är väldigt nöjd över mina inköp och hella dagen! Nike gjorde ett nöd köp för att hon inte ville gå hem tom hänt, men hon gjorde ett bra nöd inköp om bestod av en väska, en väldigt snygg sådan. Hoppas på att hon lägger in en bild på den på hennes blogg, så att ni kan få se hur snygg den är!

Ikväll blir det mys med mamma i tv soffan. Pappa har åkt till Vemdalen för att ha en skidlärar kurs, sista innan examen. Coolt! =)
Nu ska jag se klart på en film som jag såg lite på imorse.
Kram
/ebba


Skor och väskan som jag har letat efter i evigheter!


Skorna, en liten klack, precis som jag vill ha det!

3/1 -09

Hello.

Igår kväll så såg jag nya James Bond filmen. Blää.. vad den var tråkig. Ingenting att se tycker jag. Förra filmen vad inte heller så bra, helt okej bara! Tråkigt att dom senaste är så dåliga, för att jag älskar alla andra bond filmer...

Idag så blir det shopping med Nike! Tar bussen in till stan vid ett, och ska försöka hitta något. En väska tex kanske ett par byxor eller varöfr inte en cool kavaj...! Nu när jag har så mycket pengar så blir man ju alldeles shoppning tokig. Men jag ska försöka spara lite också.
Nu ska jag städa mitt rum och fixa till mig lite, jag vill inte gå runt i pyamas på stan precis.
Kram
/ebba

Mina pyamasbyxor som jag fick i julklapp och min favorit tröja från gina trico.

A happy day !


Lollo och Dexter i sommras !

Hello.

Hemma igen, har varit hemma en stund nu också. Har hunnit med att äta god middag med mamma och pappa, tagit en dusch och tittat igenom nya H&M katalogen. Dom är redan ute med vår-katalogen. Mycket fint, och färg glatt! Ser fram emot en ny årstid med nya kläder....!!

Som sagt så var jag hos Lollo idag. Vi red ut en sväng, en ganska lång sväng blev det, ungefär en och en halv timme..!
Och saker hände...Tex Lollo gick omkull med Ia på en åker där vi racade lite.. Skulle hoppa över ett dike, men Ia hoppade aldrig, utan hon klev mer i diket och fasnade med båda frambena i snön... Så det blev det pladask! Både Lollo och Ia klarade sig bra som tur var. Ia fick några små sår på bena bara.
Men super kul hade vi!!
Nu tror jag att jag fått hicka, som säkert inte kommer att gå över på hella kvällen.. Bläää!

Imorgon blir det the city med Nike...! Hoppas på att hitta något..
Ikväll blir det film, glass och chips!
Kram
/ebba

mumsfillibaba !

God morgon!

Jag vaknade ungefär för en halvtimme sen. Jag har ingen klocka i mitt rum, när jag låg i sängen kändes det inte alls som att klockan var så mycket... Men det var den!
Nu hoppade jag direkt på lunchen, jag var så himla hungrig. Så att nu sitter jag vid datorn med en skål nudlar i handen. Mums! Har inte ätit det på evigheter känns det som...

Idag så ska jag till Lollo igen, där ska vi rida och ha kulit! Hiihi! Imorgon blir det nog stan med Nike !
Som ni kanske ser så har jag lärt mig att länka, STOLT!
Kram
/ebba

godkväll

Hello.

Sitter och lyssnar på alla gamla Britney Spears låtar! Dom sitter fortfarande in murade i huvudet, jag kan typ alla texter utan till. Lite skrämande faktiskt... Alla dom gamla låtarna är väldigt bra, men hennes två nyaste album är inte så dumma dom heller. I sommar så har jag lyssnat jätte mycket på hennes album Blackout, och den är super. Bättre än vad man tror faktiskt. Har nyligen skaffat hennes senaste album Circus, som jag inte har lyssnat in mig på än, men hoppas på bra låtar där också.
Även fast man läser så mycket om Britney i tidningarna, om alla konstiga grejorna hon gör. Så gör hon bra musik! Det skulle nog dom flesta kunna säga. Även om man inte är ett Britney-fans...

En liten instickare blev det här. Kul tycker jag, att kunna skriva av sig lite!
Lyssna på hennes nyaste singel, HÄR!
Kram
/ebba

1 januari 2009



Nytt år och nya möjligheter.

Kvällen/natten i går blev väldigt lyckad! Sanne och Helena gjorde ett super jobb som värdpar. Mycket lekar, god mat och mycket skratt. Jag kom hem ungefär tjugo i två tror jag, då gick jag och la mig direkt.

Idag så vakande jag typ halv tolv, då tittade jag på film och fick i mig en macka. Vi har bara legat som sofft potatisar vid varsin dator idag ungefär. Men så måste man ju också få göra någon gång ibland...!
Nu så har vi beställt pizza som jag och pappa ska åka iväg och hämta. Mums!
Bilder från igår kommer fram över.
Kram
/ebba

RSS 2.0