Halloween



Nu är jag hemma efter en promenad med Leo i höst/vinter kylan. Den promenaden var min halloween upplevelse i år. Det var jätte läskigt! Jätte mörkt och vinden gör så att man inbilla sig saker....Scary!
Så att nu laddar jag upp en gullig halloween bild istället för en läskig som man får mardrömmar av!
 
Nu har jag ingenaning om vad jag ska göra... vill göra något, tror jag.
Hej o hopp
/ebba

31 oktober


Leo i höst vädret förra veckan

Nu är jag tillbaka! Orakade inte blogga när jag kom hem igår vid nio tiden.
Jag Amanda och Lollo tog bussen till staden tjugo över två, vi gick runt och tittade i alla möjliga affärer. Efter det så åt vi på Subway, mums! Och där satt vi och pratade och kollade på folk... När vi hade ätit klart så blev det en promenad upp till Kings, där vi snockade runt i ungefär en halvtimme eller mer.. hihi finns mycket att titta på!
Sedan gick vi och köpte godis och dricka till bion på OK.
Där hade Amanda lite bekymer med att hon hade med sig en chips påse in i butiken från Subway, så att vi trodde att dom i kassan skulle tro att Amanda snodde den där inne, så att jag gick och gömde chips påsen ute bakom en släppvagn. Hehe! En gubbe satt och tittade på mig i en bil hella tiden och trodde väl att jag var helt dum i huvudet....!
När vi hade köpt vårat godis så gick vi och hämtade påsen bakom släppvagnen, och gubben satt kvar och såg oss hämta den... jag fick en skum blick!

Bion var bra! Vi såg High school musical 3. Amandas mamma hämtade oss och körde hem oss till våra hem...

Idag så har jag inte gjort mycket, dammsugat, duschat, knäppt kort som jag sen ska ladda upp på bloggen.
Snart så ska jag och mamma åka på ica och handla inför middagen.
Och ikväll så ska jag se på idol, jippi!
Och jag får ju inte glömma att berätta att det snöar, super kul, jag har faktiskt längtat efter vintern! Så att korten som jag knäppte förut är på Leo och grannhunden i snön.
Hej o hopp
/ebba

Zzzz...

Trött, trött, trött!
Jag orkar inte skriva så mycket för tillfället. Det brukar vara ungefär tvärtom... men inte idag.
Jag ska till the city med Amanda och Lollo sen, vi ska snocka runt på stan äta lite och sen blir det bio!

Nu ska jag gå och äta lite frukost och kanske titta på någon film.
Hej o hopp
/ebba

klart !

Nu har jag fixat klockan och ipoden! Stolt...


28 oktober

Idag så har jag bara varit hemma och trippat runt i mina uggs. Jag och mamma tog en promenad till bibloteket och lånade och lämnade tillbaka en bok. Pratade med Amanda i telefon lite också...

Har hittat låten som jag kommer att lyssna sönder nu under veckan, Beyonce-If I Were A Boy. Super bra tycker jag, stark låt! Man har inte hört så mycket om Beyonce på ett tag. men nu är hon tillbaka!

Nu tror jag att jag ska försöka fixa lite här på bloggen, tex ställa om klockan här på bloggen, och lägga in lite nya låtar på ipoden.
Hej o hopp
/ebba

Beyonce-If I Were A Boy





Dagen outfit, Byxor ullared, Linne ginatrico, Kofta lindex,
Uggs skopunkten.


27 oktober

Nu är jag hemma efter en lång dag med shopping fika och många intryck. Man blir så hilma trött efter att man har varit på stan, eller i mitt fall Birstacity. Nog om det, jag har köpt två par skor på skopunkten i birsta ett par uggs bild på dom nedan, och ett par stövlar med högt skafft bild nedan. Sen så letade vi jeans till mig i flera timmar tror jag men hittade bara ett par som passade med dom var det jätte konstig färg på... Jag är ju så lång så att jag har ett stort problem med att hitta jeans som passar.  Hoppas på bättre lycka nästa gång!
Vi fikade på ett mysigt café som jag inte vet vad det heter, men där så såg vi en kändis, kanske inte världens största men en kändis var det, Johannes Brost var det han har varit med i några serier och filmer på tv, bla rederiet.

Nu så sitter jag och mamma och väntar på att pappa ska komma hem, han tog bussen så att det lär väl ta ett tag till, sen ska vi äta kött biffar och potatis tror jag, gott!

Nu kommer lite bilder på nya skorna....


Mina nya uggs :)


Igen ...


Man ser typ ingenting, men snygga är dom :)


Ser inte så mycket här heller, men man ser att det är
högt skafft.

Nu kom pappa hem, så att nu blir det käk!
Hej o hopp
/ebba

Kväll 26 oktober


ebba

Nu har jag nys ätit och nu sitter jag här vid datorn och klickar runt....
Har pratat i telefon med Nike har jag också gjort, i drygt en kvart. Hehe, idag så fanns det mycket att prata om!

Imorgon så ska jag och mamma till birstacity och shoppa, hoppas bla på att hitta några nya höst stövlar och någon ny tröja eller likanande, en fika blir det väl också.

Ikväll så ska jag slappa, med det menar jag att jag ska titta på tv läsa bok äta något mumsigt fika och somna gott...!
Så att jag vaknar till en ny och härlig dag! Hihi
Hej o hopp
/ebba

Morgon 26 oktober

Morgon efter en händelse rik kväll... Jag har sovit jätte bra, vakande ungefär kvart i tio. Alla har väl ställt om klockorna? Min klocka på bloggen är inte omställd så att vi får tänka en timme bakåt.
Mamma står och bakar en kaka som vi sen ska ätat ute i det vackra höst vädret, vi ska kratta... Brukar gå ganska fort att göra det på våran gård, så att det tar nog inte hella dagen.

Har nu fått reda på att Lollo kanske inte kan komma upp till Sundsvall under lovet! BAJS
Så nu så har jag ungefär hella veckan fri från saker att göra så att det är bara att ringa eller sms om någon vill hitta på något. Men hoppkurs på onsdag blir det i allafall och hallowen på näset på torsdag.

Nu så ska jag gå och titta på tv!
Hej o hopp
/ebba

25 oktober

Nu är jag hos mormor och äter middag, vi har ätit potatis och kött och grönsaker, mums... Snart så blir det en god efterrätt! Jocke och hans tjej Gry är också här på middag.

Idag så har jag varit på Näset och tittat på ted-kursen som är nu i helgen. Ska vara med och träna för han i november när han kommer nästa gång, ska bli roligt! Kanske ska dit i morgon också och titta lite...Vi får se..

Nu ska jag gå och titta stjärnor på is på tv4, HEJA MARKUS! Hehehe...
Hej o hopp
/ebba

Kunde ladda upp lite bilder här från middagen...

Pappa och Gry

Min namnlapp

ebbabjörklund


24 oktober



Robyn

Har inte skrivit nu på några dagar, har varit mycket med prov och andra saker som har kommit i vägen.
Vi hade fysik prov i onsdags som vi fick reda på resultaten i dag på, VG ! Tjoho !
Och i dag så hade vi matte prov som jag tror gick ganska bra på, hoppas på VG igen, men inte så säker på det...

Annars så har det bara flytit på, inget speciellt...
Nu har jag läst  KENZA ' s blogg, den är jätte bra, rolig att läsa!

Gud... det är så jobbigt när man inte vet vad man ska skriva... YES nu kom jag på vad jag ska skriva, jag Amanda Rebecca Nike och Anton bussen in till stan idag efter skolan, där Nike sa hejdå och träffade någon annan kompis som hon skulle spela fotboll med. Amanda jag Rebecca och Anton fortsatte runt i stan, sen så gick Anton någon ananstans, och jag Rebecca och Amanda på donken och käkade lite lätt.
Köpte några nya trosor på ginatrico, Amanda hittade någon topp som hon skulle ha på fest i morgon, Rebecca hade inga pengar så att det blev inget för henne... Efter det så åkte jag och Amanda med mamma och pappa hem.

Hela nästa vecka är jag ledig SKÖNT , Lollo kommer hem så att det blir att vara med henne lite och sen så ska jag på hoppkurs på onsdag, kul!
Sen får jag väl se vad som händer, kanske hittar på någon liten hallowen fest eller något får se.

Nu ska jag äta, sen idol och läsa lite bok.
Hej o hopp
/ebba


21 oktober



Äntligen klar med fysiken som jag har kämpat med två dagar, men nu känns det som att jag har fått in det i huvudet. Skönt! Vi har prov i morgon i fysik  så att det är bara att plugga.
Annars har dagen rullat på som vanligt, konf hade vi efter skolan, ganska roligt är det faktiskt. Lekte lite och fikade.

Sen tog har bussen hem, titta de lite på tv och softade i soffan.
Snart så ska farfar Mait farfars bror Björn och hans fru komma hit och fika. Så att mamma och pappa har nu ställt fram kakor och mackor på köksbordet, gott gott!

Nu måste jag gå, dom kommer!
Hej o hopp
/ebba

19 oktober


Hello.
Igår så har det tävling på Kungsnäs, som gick JÄTTE bra!
Dagarna innan var jag så nervös, men lördag morgon när jag vaknade så var jag på ett bra humör med lite pirr i magen som det ska vara. Sen bärde det av till Näset där jag fick jaga Lucky i en lerig hage, så att nu ligger mina vita skor i tvättmaskinen. Sen vid tolv så åkte vi till kungsnäs, anmälde mig och fick lite mat i magen. Efter det så var det dags för första klassen som var LD och clear round, FELFRI med en godkänd ridning från min sida, men nöjd!
Sen var det dags för andra klassen LC allt kändes bra på framridningen och hoppades på en bra runda på banan.
Som jag också fick, 4 fel i grunden men mycket nöjd!
Så att nu ska jag anmäla mig till nästa tävling 1 november, hoppas på ännu bättre resultat då!

Nu sitter jag och lyssnar på Robyn's skiva helt otroligt bra är den! Jag kom nyss hem från konf, som vi pratade om döden och begravingar på. Vi var i kyrkan så att vi gick in i huset där alla döda ligger (men som tur var så var det inga döda där nu). Moa och jag fick typ panik och ville bara ut därifrån men vi klarade oss, som tur var!
Annars så har det varit en härlig höst dag med mycket vind och sol, skönt!

Ikväll så ska jag mamma och pappa på spinning igen, super kul! Känner för att cykla jätte fort, hehe!
Men just för tillfället så vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar väl på något roligt.
Hej o hopp
/ebba

17 oktober



Nu har jag packat packat och packat tills i morgon då det är tävling på Kungsnäs, (kom och titta!). Känns som om att det kan gå bra faktiskt, en känsla som jag har i magen. Nervös är jag också.... Men hoppas att lite av det nervösa går över tills i morgon.

Dagen som nu har varit har gått fort och smärt fritt (skratt). En skön dag som har gått fort, låter bättre om man säger så!
Tog bussen in till stan efter skolan, skulle köpa tyll till min klänning som jag gör på slöjden, men självklart så var det slut på det i butiken. Och dom visste inte när dom skulle få in något mer. Så typiskt när det är bråttom!
Istället för det så köpte jag lite kakor jag gick upp till min undebara pappa på hans jobb. Där satt jag och blipade lite på hans dator och sen åkte vi hem.

Nu har vi ätit sushi och ska snart se på idol och äta glass, gott gott!
Sedan ska jag sova gott och hoppas att det går min väg i morgon på tävlingen.
Hej o hopp
/ebba

16 oktober

Sitter nu och lyssnar på  Agnes - On and on en riktigt bra låt faktiskt. Jag har inga läxor idag så att det är bara slappa som gäller, det är bra det också!  Hade engelska prov idag, det gick ganska bra faktiskt, hoppas på ett VG.

Gud, det känns som att jag inte har något roligt att skriva om...... Jag försöker verktigen att komma på något men allting har bara släppt i huvudet....
Kanske att jag gör ett nytt försök under kvällen. Nu ska jag hitta på något att göra tror jag, försöka i allafall.
Hej o hopp
/ebba

15 oktober



Näset RS

Snart så är jag klar på den här jobbigt och sega engelska som jag har suttit med nu i ungefär 1 timme. Men nu tog jag en liten paus och skrev ett blogg inlägg. Jag tycker att den känns bra att få skriva av sig lite!
Jag såg faktiskt att jag har fått några mer läsare på min blogg, något som jag är stolt över! Och mer hoppas jag att det blir.

Ridigt har jag också gjort idag såå bra gick det! Känns bra nu inför tävlingen till helgen, kul ska det bli, LD LC ska jag hoppa. Och vi har fått hyra en jätte fin transport som typ är sprillans ny tror jag, men jag är inte säker.
Tävlingarna börjar klockan ett så att alla vet, så att ni kan komma och titta!

Men nu ska jag gå och plugga lite mer innan jag ska gå och sova min skönhetssömn....
Hej o hopp
/ebba

14 oktober

Hemma igen, efter en dag på skolan som har varit helt okej. Vi hade håll på franskan så att jag Ella Rebecca Amanda och Nina gick runt stallet på en promenad med prat och musik. Och efter skolan var med konf, där pratade vi och fikade.
Och nu sitter jag här hemma och ska snart gå och titta på top model, sen så tror jag att jag ska ut och gå eller springa, för att jag är på ett sådant där humör så att jag skulle kunna hoppa omkring och sjunga, inte för att jag tänker göra det men det är skönt att veta att jag skulle kunna göra det.

Jag måste också berätta att jag skrev en jätte bra dikt som vi skulle skriva till svenskan, här kommer den:

-Om vi skulle få 86400 vad skulle vi göra då
Skulle vi springa omkring och skrika
eller bara somna om och låta tiden flytta förbi
Vi är alla olika men en sak har vi gemensamt
Vi får 86400 sekunder varje morgon
Vad gör vi?

-ebba björklund

Hej o hopp
/ebba

Hello

Hello!
Spinningen i går var super kul och jobbig, men det är roligt när man ligger på gränsen till att få mjölksyra och bara köra på. Det är någonting som jag måste göra igen, men dyrt var det!

Idag så har det inte hänt mer än att jag har varit på skolan som vanligt, vi fick håll på fysiken och då kunde vi sluta klockan två istället för halv fyra som var väldigt bra!
Ikväll så ska jag åka och rida, super kul. Och ännu roligare blir det när vi ska hoppa också! Men förre det så ska jag ge mig på matten eller svenskan, och vi har ju engelska prov också så att det blir mycket att göra den här veckan. Och det blir mer, vi har tre prov nästa vecka plus läxor! Tufft, men det är bara att kämpa på!
Nu ska jag äta och titta lite på tv.
Hej o hopp
/ebba


God natt...




Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag går och lägger mig. Pappa och jag sappar runt på tv och tittar på alla möjliga program. Hittar inge bra så att det får bli sängen i stället.
I morgon så blir det kanske stallet med Amanda, sen på kvällen så ska jag mamma och pappa på spinning, det ska bli super kul! Och idag så blev det en spring tur runt om i matfors, sen när jag kom hem så bastade jag och åt hemma gjord pizza. Såååå gott!
Nu ska jag borsta tänderna och hoppa ner i den sköna sängen, jag får se om jag orkar med att läsa annars så blir det sova direkt.
Sov gott allihopa!
Hej o hopp
/ebba

åååå



Jag har haft en sååå tråkig dag! Igentligen så skulle jag ha åkt med Amanda till stallet och knäppt kort på henne men så blev det inte...Kanske i morgon...
På en sån här dag som jag har haft idag så brukade jag alltid kunna ringa till Lollo och vara med henne, hon är alltid så kul att vara med! Men nu går inte det heller för att hon har flyttat ner till varberg på ridgymnasium, men som tur är så finns det internet och mobil.
Idag så har jag i allafall fått tag på en transport som vi ska låna nästa lördag då det är tävling på kungsnäs. Super kul!
Snart så blir det bastu och hemma gjord pizza efter det. Gott! Förre det så ska jag försöka att tvinga mig ut på en promenad, en kort promenad blir det i såfall. När man väl har gjort det så är det så skönt att komma hem och kunna äta godis med gott samvete. Hehe!
Men saknaden är stor till dig Louise Lundberg, det ska du veta!
Hej o hopp
/ebba

Lollo.. <3


Tuff dag...


(gammal bild)

Denna dag så har jag och resten av alla konfimandrar gått pilgrims vandring. Långt var det, och jobbigt blev det, men skönt var det att få gjort. Det började med att vi åkte buss till selånger, och därifrån så började den långa vandrigen. Men som tur vad så gick tiden ganska så fort, så att ungefär klockan tre var jag hemma igen.
Efter en lång och tröttsam vandring så tog jag en varm bastu och tittade på en efter längtad film, gud så skönt det var!
Men ikväll så har jag med familj ätit god mat och tittat på "stjärnor på is", ett bra program som har börjat nu på tv4. Bäst av alla dom tävlade tyckte jag var Markus Fagervall, som man inte har hört så mycket av den senaste tiden. Hoppas på en ändring på det!
Nu ska jag gå och göra mig redo för min skönhetssömn, som kommer väl till pass. Jag tror att jag inte har sovit ut på flera veckor så att det ska bli skönt med en sovmorgon. Och efter jag har vaknat i morgon så ska jag hinna med på den dagen att ut och springa en sväng, städa rummet och bara vila. Jag hoppas på bra väder nu också efter skit väder denna vecka.
Hej o hopp
/ebba



godnatt....

3 oktober


Nu sitter jag här och fryser, brrr... Snart ska nog ta på mig dom mysigaste kläderna som jag kan hitta för att få till den mysiga och rätta höst känslan., jag får se om jag fixar det.
Men nu tänkte jag berätta lite roligt om veckan, i måndags så var den en normal dag i skolan och kvällen blev också ganska normal med ridning och läxor. Sen på tisdag så var med regn regn och ännu mer regn och efter skolan så blev det konf i lill kyrkan. Det var ganska roligt faktiskt, jag hamnade i en jätte bra grupp. Och i morgon så ska jag gå pilgrims vandring, det blir mindre kul, men det ser ut som att det inte blir något regn i allafall.
Sen på onsdagen så blev jag klar med min mössa på textilslöjden, lite reggie blev det av den. COOLT!
Och sen så bar det av på ridning på kvällen, det gick riktigt bra! Hoppade omhoppning svängar och skrit hoppade lite.
På torsdagen så var det också regn, inge roligt alls. Men vi hade idrott ute ändå, orientering hade vi, jag och Nike sprang tillsammans. Blöta och trötta blev vi men det gick bra, det vårdar gott inför betygen! Men efter det så åkte Nike och Nina med mig hem och Amanda kom också hit sen och vi såg på film och myste.
Så att idag så har jag varit hos tandläkaren två gånger, först i matfors och sen inne i staden. Det gick bra!
Men i morgon så blir det som sagt pilgrims vandring och vila efter det när jag kommer hem.
Snart så blir det mat för mig och efter det så tänkte jag se om jag hittar någon roligt film och titta på.
Hej o hopp
/ebba

RSS 2.0