Erik Hassle



Tänkte bjuda på lite bilder från när jag såg Erik Hassle på Gatufesten i början av juli.





   
Klicka på bilderna så blir dom större !

Här kan du se hans nya singel och musik videon till. Längst ut på höger sida..

Uscha !

Nu har jag kommit in i en period där jag har börjat tränat/rört på mig varje dag och äta måtligt med godsaker (jag kan inte sluta helt med dom än.. ^^) Så Nike var här för någon dag sen och vi skulle ut och springa en sväng. Då visade hon den här intervjun med Michael Jackson's pappa, Joseph Jackson. Har bara sett han på bild förut och jag tycker att man bara ser på bilder att han är en hemsk person. Som vi alla redan vet så slog Joseph alla barnen som var med i Jackon 5. Michael har själv berättat att deras pappa hade alltid ett bälte i handen när dom tränade in danser o sånger med barnen.

I den här intervjun så pratar Joseph om Michael's död på någon gala för ett tag sen. och jag tycker att han är helt patetisk! Han pratar om Michael som om han vore en "sak" eller ett "föremål", inte som om han mist en son.

Klicka HÄR om ni vill se den.




Tjoho!

Var ute och sprang för någon dag sen. Och jag är en sådan som inte kan springa utan musik.. Så innan jag sprang ut så tog jag på mig mina koss lurar och stack ut. När jag hade sprungit en bit fick jag ett riktigt fnatt och började hoppa och skutta till musiken, och på något sätt så kände jag mig super fri och som om jag skulle kunna springa hur långt som helst. När jag sen berättade det här för en kompis, så var det första hon frågade om det var någon som såg mig. Heheh och det var det faktigt inte (tror jag). Sprang på en ganska avskild grusväg, så det kan inte varit såå många som såg mig i allafall ^^

Men nu ska jag bjuda på en kulig låt! Jag vet att det är en cover, men jag vet inte vem som sjuger orginalet..
Här är det i allafall Kristina Debarge som sjunger den.

Hello sunshine !

Solen skiner och jag tänkte underhålla er med en låt. Denna gång är det Foo Fighter tur! Otroligt skön låt att spela i lurrarna på stranden.
Nu ska jag iväg och fortsätta att njuta av solen och den undebara dagen!

RSS 2.0