Burrrr....


Nu känns det verkligen att hösten är på väg. Idag när jag gick utanför dörren på förmiddagen möttes jag av en kall vindpust. Jag tror att jag tycker att det ska bli ganska skönt med höst, även fast vi aldrig fick en riktig sommar. Under den veckan som var den varmaste här i Sverige var jag i Turkiet med mamma och pappa. Det var likadant för några år sedan när jag var i Spanien, när jag kom hem och tyckte att jag hade blivit riktigt brun och skulle malla mig för alla kompisar så var dom minst lika bruna som jag. Alltid så typiskt!
Men men ....
Jag vill också tilläga att jag kommer att ha en super snygg röd kappa på mig om någon vecka när hösten är riktigt här. Igentligen så köpte mamma den förra hösten på rea, men hon har inte använt den så mycket så att den ska bli min. (Halva i allafall)
Men nu ska jag snart ut på en jogging tur med pappsen och sen kommer gäster ikväll för att pappa fyllde 41 i torsdags. Grattis i efterskott!
Hej o hopp
/ebba


080820



Jag har sovit skit dåligt i natt ! Först så kunde jag inte somna på flera timmar och när jag väl somnade så sov jag jätte dåligt. Och sen kl 08.00 så ringde telefonen! Så typiskt ! Men sen kunde jag somna om tills klockan ringde kl 09.00, som jag har börjat ställa nu på morgonen. Annars så kommer inte jag kunna kliva upp på måndag då skolan börjar.
Men nog om det ! Jag tog bussen in till stan vid tre, mötte pappa vid hans jobb och började letandet efter nya spring skor.
Igentligen så kan jag inte säga letadet för att vi hittade ett par skor på första affären som vi var på.
Det blev ett par addidas !
Efter det så blev det subway! Jag älskar subway, jag vet att det inte är så nyttigt men gott är det !
Sen blev det hemfärd med mamma som var hos frissan medans pappa och jag köpte skor.
När vi kom hem var jag så sugen på att springa, som jag inte har kunnat gjort på jätte länge för att jag har inte haft några skor. Men äntligen hade jag skor och ett gott humör att springa med! Det blev inte så långt men skönt var det. Efter det så kan man äta en rostad macka och marmelad med gott samvete.
Jaa, så att nu siter jag här ny duchad och i pyjamas.
Men nu tänker jag gå och ta mig en rostad macka med mycket marmelad och krypa ner i soffan och mysa.
Hej o hopp !
/ebba

Längtar...

Äntligen...
Snart så ska jag tävla igen, jag har inte ridigt på jätte länge så att det ska bli roligt att börja med en tävling!
23 aug i Matfors blir det. Ska vara med i LC och Lag hoppningen i div. 2.
Sist jag var ute på tävling var i njurunda då kom gick jag fel fritt i clear round och kom två med laget. Hoppas på lika bra resultat nu också !
Hej och hopp!
/ebba

En regnig men rolig dag


Dennaregniga dag i matfors har jag och mina kompisar gjort till en succé.
Jag och Nike bestämde redan i går att hon skulle komma till mig (tisdag), jag pratade med Amanda också och sa att hon också fick komma.
Så att Nike kom som bestämt till mig vid elva tiden, vi ringde
flera gånger till ringa Amanda men inget svar. Till slut kom jag på att jag hade Amandas brors Max numer på min mobil så att vi ringde direkt. Och äntligen fick vi ett svar!
Vi fick då reda på att dom hade strömavbrott. Men efter en tids pratande så kom vi överens om att vi skulle komma dit. Så att Nike och jag slängde i oss lite mat, tog på oss regnkläder och cyklade i väg mot Amanda.
Men självklart när vi ska ut i regnet så börjar det att regna ännu mer , men vi tänkte att vi är inte gjorda av socker och underhållde oss själva med att sjunga "sommartider".
Väl hemma hos Amanda så spelade vi lite kort i mörkret , men vi kom ganska snabbt på att vi ville hem till mig och strömen! Så att Amanda Nike jag och Max cyklade hem till mig i regnet.
Det första vi gjorde då var att fixa till min nya och snygga blogg, men sen tog vi fram min system digital kamera och började knäppa kort. Efter en stund med kameran kom Amanda och Nike på att dom ville gå i högklackat också, så att Max satt bakom kameran och vi
tjejor gick modevisning. Nike hann tyvärr inte vara med så länge för att hennes pappa kom och hämtade henne, hon skulle på fotbollsmatch. Sen efter ett tag så var Max och Amanda också tvungen att åka hem.
Men ca 280bilder blev det som resultat i allafall!
Nu tror jag att jag ska börja med att runda av dagens bloggning.
Men som sagt så tycker jag att vi har gjort denna regniga dag till den super dag som inte får glömmas på ett tag!
Hej och hopp !
/ebba


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0