Dagen före!

Hello.

Hela dagen har känts som en transport sträcka, men snart tar den slut. Har packat packat och packat hela dagen, men jag har också hunnit med att gå med Amanda till stallet och tittat på när hon red. Men nu vill jag bara att tiden ska gå och att det ska blir morgon!
Jag har bakat idag också, Hallongrottor. Och dom blev super bra!
Nu ska jag åka med pappa på ica och handla lite godis till min långa resa imorgon.
Kram
/ebba




Lägg märke till att med är blommiga pappers formar! Super gulliga!!

Pirrrr i magen...

Godnatt.

Ska krypa ner iden varma sängen och läsa lite om inte mina ögonlock blir allt för tunga... Nu börjar det verkligen kännas i magen att man blir nervös.För nu är det ju bara 1 1/2 dag kvar tills jag åker till Slovakien. Men det känns ändå så himla skönt att man har med sig sina två bästa kompisar i hela världen, Nike och Amanda. Dan Tom och Edvard är inte så dumma dom heller... Så imorgon måste jag se till att jag får med mig alla grejor, gud så pinsamt det skulle bli om jag tex glömde passet! Men det kommer aldrig hända (tror jag)...Har i allafall bestämt mig vad jag ska ha för kläder med mig. Känns väldigt skönt att jag inte behöver fundera på det imorgon, utan bara packa ner allt i väskan.
Skönt att skriva av sig lite! Tänker tillbaka på när vi blev erbjudna att följa med...Det blev många sura minner från dom som inte blev erbjudna, och många onödiga komentarer. Men att vi nu äntligen kommer i väg känns så himla skönt!
Sov gott!
Kram ebba

Shopping fynd !

Hello.

Lite bilder från mina shopping fynd. Allt kommer nog hänga med till Slovakien... Har börjat att packa lite, imorgon får det bli mer. Ingen missar väl Robinsson ikväll ???!!
Kram
/ebba



Min nya peak tröja, hur mysig som helst.

 
Ny skinnjacka från H&M och en ny väska från accent.
 
Första bilden är grejer till mig, liten hårspray, liten spegel, en liten sminkväska och trosor, allt från H&M. Andra bilden är små presenter som jag ska ha med till Slovakien, bla en disksvamp som ser ut som en älg, dalahästar i choklad, ett doftljus som luktar "skogen" och sveriges mest sålda bil Algrens bilar såklart!



Snart så...

Hello.

Igår blev det mycket shopping! Bilder kommer att komma...Men när?? Ingenaning...
Idag så blir det en städ dag, ska baka hallongrottor också om jag hinner med det...Tänkte ha med dom till Slovakien, för dit åker jag på måndag morgon! 05.00 för att vara mer precis.. Kommer bli super kul!
Hoppas alla får en bra dag i vår vädret!
Kram
/ebba


Våren börjar att komma nu .. !

Jag på radio !

Hello.

Hoppas att alla hörde mig på radion (P3 morgonpasset) idag!!! Jag var med och önskade en låt (erikhassle-hurtful) och jag fick prata med självaste Erik !!! Kan fortfarande inte fatta det....!!!

Klicka in HÄR och bläddra ner till inlägget Hurtful och där finns det ett klipp på när han sjunger låten live. Och om man sen går in på Ebba tele så kan man höra när dom ringde upp mig!
Nu ska jag åka till min kusin och käka tårta för hon fyller nämligen år idag.
Kram
/ebba

Skolan 18 mars

Hello.

Nu har jag haft två lektioner och känner mig fortfarande ganska så pigg. Sov väldigt bra! Vilket jag inte har gjort på ett tag.
Snart är det lunch och efter det franska och svenska sen sista lektionen så är det planering inför vårshowen.
Hoppas alla får en bra dag!
Kram
/ebba


En bild på Nikes nya och snygga tröja från bikbok!

Godnatt

Godnatt.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och somna fort som bara den. För att i morgon vill jag vara pigg, vilket jag inte har varit i flera dagar. Måte också tillägga att jag är i Slovakien om en vecka!!! TJOHO !!
Kram
/ebba

Hemma

Är hemma, och är så himla trött. Orkar bara skriva nu att jag har haft ett super duper bra läger, med många skratt och glada ansikten! Imorgon är det skola och tills dess måste jag vila upp mig lite...
Kram
/ebba


Nu börjar det tinna bort !!!

En toppen fredag 13, på många sätt !!

Hello.

Nu packar jag det sista inför konf lägret och ska åka om ungefär 2 timmar.

Men jag måste berätta om dagens händelse! På matten idag så fick vi reda på att våran mentor har fått sparken, för att dom måste spara pengar inom skolan... Det tyckte vi har piss! Rent ut sagt! Så vi skrev en lapp och sprang in till rektorns kontor och klistrade upp en lapp där vi sa vad vi tyckte...Om ni fattar vad jag menar :) Vi hängde upp ännu mer protestlappar på skolan. Och sen kom vi på den smarta ideén att ringa Sundsvalls tidning, så jag ringde medans alla andra tjejer i min klass satt på hel spän... På tidningen sa dom att dom skulle ringa upp om en stund efter att ha funderat på det ett tag, efter ungefär 15 min ringde dom upp och sa att dom gärna kommer och gör att repotage om oss. Så dom kom och gjorde det! Efter det så gick vi runt och kände oss väldigt stolta!!! Så snart så är vi med i tidningen !! HiHI!
Hoppas alla får en bra helg!
Kram
/ebba

Datasalen

Hello.

Idag är det engelska igen, och vi är i datasalen och ska skriva klart våra film resentioner. Jag är klar och tar mig an lite free time. Mitt engelska tal idag gick super!! Kändes väldigt bra inför Slovakien resan, man vill ju inte skämma ut sig där precis...!
Ikväll måste jag ladda på mycket musik på mp3, för att imorgon åker jag på konf resa. Vi åker klockan 18.00 någonstans ner till dalarna tror jag att det var. Sen kommer jag hem på måndag någon gång vid 14.00... Så på måndag är jag ledig!!
Nu ska jag vara lite jobbsam och gå in på lite engelska sidor...
Kram
/ebba


Nu vill jag ha vår/sommar så att jag kan ha alla mina nya vår kläder !!

Skolan

Hello.

Sitter på skolan och tittar runt på bilddagboken. Har haft hål i ungefär 1 timme och 35 min, har 40 minuter kvar nu. Sen blir det hem färd och sätta sig och göra talet som vi fick reda på idag att vi ska redovisa i morgon på engelskan. (inte det till Slovakien) Rida ska jag också göra ikväll. Men innan det, en lektion!
Kram
/ebba

Nu får det vara nog!

Godmorgon.

Det bara snöar och snöar...Hela dagen igår och tydligen så ska det fortsätta idag. Nu vill jag ha vår!! När kommer våren?? Snön borde ju börja försvinna snart, för att det är ju så mycket så det kommer ta evigheter att smälta bort allting.
Men jag får väl gå med mina sneakers till bussen och bli alldeles blöt om fötterna...
Hoppas alla får en bra dag!
Kram
/ebba


Så här ser våran bil ut nu på morgonen!

TV

Hello.

Nu får man inte missa Mästarnas mästare som går på svt1!! Mamma och jag sitter spickad och hejar på Per Elofsson, hihi !


10 mars

Hello.

Skolan var riktigt lång tråkig idag, men jag klarade dagen...Dagens grej var nog att jag hade min nya kjol på mig. Älskar den! Hade lite problem med att hitta en snygg tröja till bara, men det fixade sig till slut.

När jag kom hem så låg den nya H&M-katalogen i min brevlåda, har nu suttit och bläddrat lite och jag vill ha ALLT !
Ikväll så måste jag börja planera talet som jag ska ha i Slovakien, det är ju bara två veckor kvar nu...
Kram
/ebba

 
Min outfit idag. Andra bilden är bakifrån på min kjol.


H&M katalogen !

9mars

Hello.

Har nu ridigt och ska snart börja sticka igen... Lyssnar runt lite på Erik Hassle som lite bakrunds musik i öronen.
Vårat badrum som är i full gång med att renoveras börjar bli riktigt fint nu. Men lite vit fog på väggarna, och golvet på plats så blir det riktigt snyggt!
Hoppas alla får en bra kväll!
Kram
/ebba


Skolan

Hello.

Sitter nere i datasalen och skriver rent engelska film resentionen. Min blev riktigt dålig tror jag faktiskt, men bättrade på den lite eftersom jag skrev den.

Åhh min mage kurrar....Snart blir det lunch, hoppas på något ätbart idag. Slängde bara i mig en macka i morse.
Nu ska jag fortsätta att jobba med min mindre bra engelska.
Kram
/ebba


Skriver om den här filmen...

erikhassle

Godmorgon.

Idag vaknar jag upp med Erik Hassle i öronen. Kan inte sluta lyssna på han. Har fått vetat att han ska släppa sitt album 25 mars. Gissa vem som ska köpa det ???!!!

Den nya tröjan och jeansen åker på idag, få se om jag får bra respons på skolan av juryn (Nike, Amanda och Nina) .
Kram
/ebba


I´m home!

Hello.

Nu är jag hemma igen efter ett par bra dagar i Björnriket/Vemdalen. Vi har åkte mycket längd och slalom, och mycket tid nere i skidshopen! Hittade lite kläder som blev inköpta. Mer om de senare, bilder kommer självklart!
Som jag hoppas många vet så hade jag namnsdag i fredags! Fick några grattis sms.. Ärligt talat så hade jag glömt bort det, men mamma påminde mig med att gratta mig vid frukosten.
Nu tillbaka till kläderna, för dom hänger liksom ihop med namnsdagen. Var nere i shopen efter att vi hade åkt skidor hela dagen i Björnriket. Tittade runt (måste tilläga att det var mycket rea) och hittade ett par jeans, mycket snygga! Gick och provade dom jag självklart så satt dom perfekt! Ett par tighta min ändå lite hängigan om ni fattar vad jag menar...
Efter det så fortsatte jag att tittade runt och hittade en super snygg huvtröja på 40% !! TJOHO! Provade den också, och den satt också perfekt! Min tur dag, och inte nog med det! Jag fick allting också av mamma och pappa i namnsdags present!

Och nu efter att ha varit hemma i ungefär 2 timmar så har jag hunnit med super mycket. Bla packat upp alla väskor, duschat, göra klart matteläxan och ätit middag. Känner mig riktigt slolt att ha hunnit med allt!
Ikväll blir det semla framför tv/dator.
Kram
/ebba


Nu har jag läst ut tvåan och ska snart ge mig in på trean!
( 1:an på bilden )

Nu så..!

Godmorgon!

En väldigt tidig för mig idag. Jag ska ju nämligen åka till Björnriket!
Allt är mer eller mindre packat, och vi ska bara klä på oss och sätta oss i bilen för att åka iväg.
Vet inte om jag kommer att ha internet där uppe, men hoppas på det... Om jag nu inte kommer att ha det så blir det ingen bloggning. Kanske kan jag få Nike att gästblogga lite!
Hoppas att alla får en fortsatt bra vecka!
Kram
/ebba


Packning...

Hello.

Dagen har gått väldigt fort... Och jag har hunnit med det jag skulle göra.
Nu packar vi för fulla muggar, för imorgon drar vi till Björnriket! Ska bli skönt att komma hem ifrån ett tag, men lika skönt att sen komma hem. Vi ska bo i en lägenhet som liksom sitter ihop med hotellet, så har jag fattat mamma iallafall. Bra blir det nog! Så det blir skidor, både längd och slalom. Ska försöka att åka med några andra kompisar som också är uppe i fjällen. 

Pappa köpte hem nyponsoppa, madel biskvier och vispgrädde som vi idag skulle äta som mellan mål. Nyponsoppa och mandel biskvier tycker jag om, men att man ska ha vispgrädde till har jag aldrig hört talas om.. Men jag provade, och det snackade blää! Leo fick äta min nyonsoppa istället.
Nu ska jag gå och fortsätta packa min väska tills imorgon.
Kram
/ebba



 
Ser ganska så gott ut men, gott smakade det inte...


Hallå där !

Hello.

Är hemma nu igen efter att ha varit ute och åkt längdskidor med pappa och Leo. Var väldigt länge sen jag gjorde det nu så att det var lite jobbigt..
Dagen kommer inte vara lika lung idag som igår. Idag så måste jag göra matte och engelska läxan, plus det så har jag lovat pappa att jag ska laga hans jeans, så det måste jag också göra.
Men förre det så ska jag äta lite lunch och läsa lite i min bok.
Är inne på andra boken av fyra av twilight serien. Ett tips att läsa dom böckerna om man är bok lös, som jag var!
Kram
/ebba


Läs, läs, läs !!

3 mars

Godmorgon.

Sitter i soffan och har precis käkat upp min frukost. Idag så är jag inte ensam med Leo i allafall. Utan idag så har jag sällskap av två gubbar som river/bygger i badrummet.
Funderar på om jag ska åka in till stan och gå lite i alla affärer...Men vet inte om jag orkar riktigt..

Har funderat lite på en sak. I torsdags då jag åkte buss hem från stan, så har det ganska fullt när jag gick på bussen, så jag fick sätta mig med en äldre dam. Jag var väldigt trött, så jag nästan somnade när jag satt där. Efter att bussen åkt ett tag så gick det av fler och fler...Så andra sätten blev lediga. Då märkte jag att damen som jag satt bredvid började vrida lite på sig, som om att jag borde flyta mig till ett annat sätte. Jag satt kvar ett bra tag innan jag flytade på mig. Direkt när jag flyttat på mig så flytade hon sig till det ytre sätet av sätet.. Lite konstigt tycker jag...

Nu ska jag försöka göra någon nytta.
Kram
/ebba


Funderar på att byta till den här headern...Vad tycks??


tv tittande



Nu CSI på kanal 5 !

2mars

Hello.

Ska snart åka iväg till Näset, men först måste jag nog plocka ihop lite här... Allt står typ framme...
Har blivit så dålig att ladda upp bilder, måste bli bättre på det. Kom på att det är precis tre veckor kvar nu tills jag åker med några fler till Slovakien !! Ska bli super kul! Måste börja fixa mitt tal som jag ska hålla för en klass där nere..

Nu ska jag plocka ihop, så att jag inte får en utskälling när dom kommer hem.. ! hihi!
Kram
/ebba


Sommar !!

Lunch time !



Snart är min försenade lunch klar!
Det blir pasta med en pasta sås.
Mumsigt !

en slapp-dag !

Hello.

Ligger i sängen halv vaken och lyssnar på erik hassel ! Idag så ska jag ha en riktigt slapp dag, bara gå runt i pyjams och titta på film...Ikväll bär det av till Näset.

Nu ska jag se om jag kan hitta någon kul film och titta på, eller om jag hittar på något annat.
Hoppas alla får en bra dag!
Kram
/ebba


Elin jag och Moa i sidsjön i onsdags!

Musik tips!

Jag har blivit tipsad om en ny (ny är mig i allafall) artist, Erik Hassel. Har fasnat för två av hans låtar.



Den här låten känner ni säkert igen, har spelats ganska mycket på radion. Han har en cool röst som man liksom fasnar vid...

Den här låten fasnade jag vid efter att jag hade lyssnat på den någon gång, men tycker om den minst lika mycket som den första!

1 mars 2009

Hello.

Idag belv det shopping på Birsta city med mamma och Nike. Hittade två baströjor, långärmad en blå och en gräddvit. Nike hittade ett par jeans i sista minuten.  Lite käk på donken blev det också.

Nu tänkte jag sätta mig med ett fotbad framför tv, och titta lite på något ABBA program på 3:an.
Kram
/ebba

RSS 2.0