Lalalal...



Ur skön låt! Är själv inte något stort Green day-fan men den här låten fasnade jag för direkt. Jag har inte hört så mycket om Green day på ett tag nu men dom släppt ett album nyligen tror jag...

Men fortfarande så har jag bara Michael Jackson i huvudet hela tiden, känns som att det inte finns något bäst före datum på dom låtarna, som om dom kan spelas i en evighet. Tycker likadant om alla Abba låtar.

Sommar, sommar!



Sommar sommar! Den här låten är en riktigt sommar låt, älskar den. Jag fattar inte ett skit vad dom säger men hoppas att dom inte säger något för dumt.
Den här låten ligger högst upp på digilistan på P3 också. Så det är fler än bara jag som tycker om den.
Nu ska jag lyssna vidare på sommarens alla hitar!

Boom Boom Pow



Ännu en gång har Black eyed peas lyckats med att göra en riktigt bra låt som får en att vilja dansa förfullt. Jag var och är ett riktigt Black eyed peas-fan men på sista tiden så har man inte hört så mycket ifrån dom. Deras nyaste album The End, tycker jag är ett lite förvirade namn. Jag har hört att det här är deras sista album, men har ingen aning om det är sant. Någon som har hört någonting om det??
Men hur som helst så kan jag sitta i timmar och bara lyssna på Black Eyed Peas...

The King Of Pop



Michael Jackson! Finns det någon som kan slå han?? Även fast man inte gillar pop så bilr man ändå charmad av hans musik. Speciellt i den här låten, när han sjunger Take a look at yourself and make a change... Då undrar jag om det finns någon som inte blir påverkad? Det blir i allafall jag.
Början är helt klart bäst i låten, och det gör också att man vill lyssna klart på den. Ingen kommer någonsin att komma upp i den klass som Michael Jackson hade en gång i tiden. Nu på senare tid var det bara tragiskt att se bilder på han. Men om man bara lyssnar och bryr sig om musiken som han har gjort så är han helt klart en Gud inom musiken, han är  King of Pop Och det tror jag inte att någon kan ta ifrån han..

Demi Lovato



Nu har jag ännu en gång hittat en låt som fastnat på min näthinna. Denna gång är det Demi Lovato, som man kanske känner igen från Camp Rock. Som är en Disney-film som bla Jonas Brothers är med i.
Dom flesta som blir känd genom Disney gör ofta någon små tråkigt album och singel. Men Demi tycker jag verkligen inte låter eller ser ut som en typisk disney stjärna i den här videon. Hon har några andra låtar också som är helt okej, men helt klart så är den här låten bäst och mest övertygande. Och nu det sista året så tycker jag att man kan se att hon har mer växt upp i sitt utseende också, nu har hon mer attityd och känsla i kläderna gemfört med vad hon hade för cirka ett år sedan.

            
Klicka på bilderna så blir dom större!

RSS 2.0