Första advent

Tillbaka!
Åkte buss nu i ungefär 5 timmar.. Jag hatar verkligen att åka buss, och att dom inte spelade film gjorde det hela mycket värre! Men jag klarade det, både dit och hem.
Jag har knäppt ganska mycket bilder, men jag orkar faktiskt inte ladda upp några just nu. Gör det senare ikväll eller i morgon, och det lovar jag!

Nu kommer pappa hem från fjällen, så att nu ska jag äta och fira första advent med mamma och pappa!
Hej o hopp
/ebba

27 november

Hello.



Nu är jag hemma efter min ansiktsbehandling som jag gjorde i eftermiddags. Det är andra gången jag är på ansiktsbehandling så att jag är inte så van. Sisst jag var på det så var jag hos en tjej (inga namn) och hon var inte bra alls tyckte jag. Men denna gång så var det SUPER, även fast hon klämmde porer så gjorde det inte "ont", om ni förstår vad jag menar... En äldre dam var det, kanske i 50 års åldern. Mycket trevlig och snäll, hon såg väldigt bra ut också, det vill man ju att dom ska göra! Hihi..!
Efter det så träffade jag mamma och vi tog bussen hem. Nu har vi ätit och mamma är uppe och lånar en resväska av Helena. Vi behöver ju resväskor för att i morgon åker vi, TILL STOCKHOLM!! Ska bli sååå kul!
Nu så försöker jag packa, men jag kan inte alls bestäma vad jag ska ha med och inte ha med mig. men som tur är så har jag en ganska stor väska som jag packar i... Två par skor, två jackor typ hundra tröjor och kofter, halsdukar, byxor sprumpbyxor mm. Jag ska försöka att få med allt...
Jag kommer inte att ha någon dator med mig till Stockholm så att det blir ingen bloggning tyvärr...

Vill också säga att jag kommer att sakna alla min undebara och knäppa kompisar! Speciellt Gangsta Nike ! Hehe, du fattar i allafall...! Självklat alla andra också.
Nu ska jag fortsätta att packa.
Hej o hopp
/ebba

26 november


Musik, musik... Jag älskar musik!
På fredag så åker jag, bort ifrån Sundsvall och säger HELLO STOCKHOLM...! Mamma och jag åker buss dit, vilket inte är så roligt men jag klarar mig nog med så mycket musik som jag har nu (TACK NIKE). Som många redan vet så ska jag gå på Globen Horse Show , super kul ska det bli! Jag ska ju shoppa också så klart! Topshop ska jag leta upp... Det ska finnas någonstans i Stockholm...

Imorgon så ska jag på ansiksbehandling, dom flesta tänker då gud va skönt men så är det inte. Jag ska klämma porer och det är ju inte så skönt kan jag säga då! Men man blir väldigt ren och fräch efter.

Idag så hade jag utvecklingsamtal, vilket gick jätte bra! Längtar nu efter betygen som kommer den 19 december...
Nu så ska jag gå och göra klart engelska skriv uppgiften. Sedan så blir det Bonde söker fru..!
Hej o hopp
/ebba


Jag idag..!

24 november

Snöö!
Vakande upp idag och tittade ut genom fönstret och såg ett vitt tjockt täcke över marken... Äntligen en riktig vinter med mycket snö! Det har snöat hela dagen, och blåsit jätte mycket! När Nike och jag gick till matsalen så blåste vi nästan bort, som tur vad så hade jag min mysiga dunjacka som jag gick runt med hela dagen. Så att det får bli dagen mysgrej..

Nu kom mamma hem med sin advent stjärna som jag ska ha på mitt rum. Vi började redan med att julpynta i helgen för att vi är borta nästa helg. Stockholm here i come! Ska bli super kul! Mindre rolig blir väl resan dit och hem som spenderas i en buss i ungefär fem timmar. Blää..! Jul sjärnan får jag knäppa ett kort på och lägga in här.

Annars har det varit en lugn dag, med mycke mysig snö. Vi hade håll på textilslöjden, men det gjorde inte så mycket.
Ikväll blir det ridning och pluggning plus lite tv kanske, och jag får ju absolut inte glömma att ringa till Nike och prata med henne som sitt utvecklingssamtal som hon hade i dag. Bara därför så kommer jag säkert glömma det!
Nu så ska jag gå iväg till mamma och hjälpa henne med att montera i hop adventstjärnan, det verkar inte gå så bra, får se om jag kan göra en liten insats!
Hej o hopp
/ebba


Zzzz...


Trött, trött, trött...Zzzz... Gud jag är så trött....! Jag har typ inte sovit någonting i natt på konf lägret. Nike har rullat över på min madrass hela natten och när jag har puttat undan henne så har hon skrikit i sömnen: -Helvete, va f*n!! Som tur vad så var det inga mer än jag och Emma som hört det i natt. Sedan på morgonen så var det gudstjäns klockan elva och sen så kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem så fick jag lite mat i magen och tittade runt lite på youtube.
Efter det så blev det en promenad i ute i vintern, jätte fint väder men super kalt, jag är inte så van vid det nu men man vänjer sig nog ganska snabbt. Nu så har jag pluggat matte och kemi, kemi och franska prov på onsdag, och matte tills i morgon. Så att det kommer att bli plugg den här veckan. Men inte bara plugg! Utan ansikt behandling på torsdag, och sedan på fredag morgon så åker jag och mamma till stockholm. Jippi
Nu så måste jag skynda i väg till tv, sista programet av Ensam mamma söker. MÅSTE SE!
Hej o hopp
/ebba

21 november

Här igen!
Blev ingen bloggning i går, öppet hus på skolan på kvällen så att jag kom hem vid halv tio tiden på kvällen så att jag orkade faktiskt inte blogga. Men allt gick bra på öppet hus, vi spelade upp teatern och det gick jätte bra. Sedan så guidea jag också, det gick som tänkt också! En lyckad kväll, som slutade med lite fika med mamma och pappa.

Idag så har jag varit på skolan som vanligt. Men efter det så åkte jag Nike Ella och Amanda in till stan med bussen, vi gick och fikade på Wayne´s Coffeé, där satt vi och drack caffe latte med hasselnöts smak som jag har fasnat för nu. Det är så hilma gott, för att det smakar inte som vanligt caffe utan det här är gott!
Sedan så vimlade vi runt på stan en stund, jag köpte ett par svarta strumpbyxor, mina andra har blivit så fula när man har tvättat dom några gånger. Efter det så åkte jag hem med mamma och pappa.
Nu så har jag läst tidningen (klick) och tuggar tuggummi... Snart så blir det tacos! Mums
Ikväll så blir det idol på tv! Har hört att det ska vara kärleks tema, det blir nog bra det. Och det hela blir ju sååå mycket bättre när Robin B är så bra + snygg! Hihi!
Bilder från dagen nedan..
Glömde nästan att berätta att imorgon så blir det nog ingen blogging för att jag ska på konf läger den här helgen...
Hej o hopp
/ebba


Jag, Rebecca och Ella.

Härliga Emma:)

MUMS ... !

Mee ..

Vinter är det nu :D


19 november

Vill på peka att jag har skrivit oktober istället för november som rubrik i inlägget nedanför! Jag gjorde det av misstag!'


/ebba


19 oktober


Mums...
Jag dricker/äter en smoothie och rostade mackor till det, lycks! Hehi!
Nu blir det ett kort och snabbt inlägg, bara därför så stavar jag fel hela tiden och trycker på fel knappar. Ska försöka att skriva fort nu. Idag så åkte jag till skolan som vanligt med bussen, gick på lektioner som vanligt, sedan så åkte jag hem som vanligt också, och snart så ska jag åka till stallet som vanligt också. Jaa.. Jag kan nu säga att det har varit en vanlig dag med många roligt skratt med the gansta Nike ungefär som vanligt!

Men i morgon så blir det fart på grejorna, vi har öppet hus på skolan för alla föräldrar på kvällen. Som jag har berättat förut så ska kamratstödjarna spela upp en pjäs (kan typ ingenting) och jag ska också vara guide för föräldrarna, med det menar jag att jag ska visa dom runt på skolan och berätta om dom olika grejorna som visas i klassrummen. Det ska faktiskt bli väldigt roligt! Nike ska också vara guide så att vi tränade att ta i hand i dag och att vara snälla och artiga som vi har blivit tillsagda att vara... Kommer bli tufft för oss! NOT! HEHE...
Nu ska jag och mamma åka!
Hej o hopp
/ebba


18 november


Puch... Efter en ganska så lång dag på Volleyboll DM så är jag hemma. Började med att Maja och hennes mamma skulle hämta mig här fem över sju, och då var jag tvungen att gå upp typ vid sex! Vi hämtade sean Elin och åkte till Vibackes skola på Alnön där det var Volleyboll DM. Där träffade vi alla andra i laget också. Första matchen förlorade vi mot höglunda, men det var väldigt jämt hela tiden, och vi hade inte turen på våran sida idag heller. Sedan var det dags för match två, som vi vann stort också! Efter den så åt vi lunch och samlade oss inför sissta matchen i grupp spelet. Vibacke som vi skulle möta är/var jätte bra så att vi viste att det skulle bli en jobbig och hård match... Men blää....Vi förlorade den också!! Men vi nåde vårat mål som var att vi skulle vinna en match i allafall. Och vi hade ju faktiskt inte tränat någonting, eller jo det hade vi med samman lagt kanske en halvtimme... Känns inte som att man kommer så långt med det. Dom vi möte var ju jätte duktiga, och när dom snackade taktik så pratade dom om sådana saker som vi typ aldrig hört om, medans vi sa ungefär att man skulle ta bollen och resten får vi hoppas lösa sig. Men när vi åkte hem så var vi nöjda och hyfsat glada..! Jag tog bussen till stan, och sedan en annan buss vidare hem till matfors. Så att jag var hemma vid kvart i tre.
Och nu så har jag bara suttit vid datorn och haft tråkigt. Snart kommer väl mamma och pappa hem och då blir det mat.
Jag som är super hungrig!
Hej o hopp
/ebba

17 november

Hemma igen efter en kort och rolig dag med alla glada och sköna kamratstödjare! Idag så hade vi utbildningsdag på folketshus... Och vi har börjat att jobba med en teater som vi ska spela up på torsdag då det är öppethus på skolan. Pjäsen är inte som en vanlig pjäs med roller och sådant, utan det är som en tanke i en persons huvud kan man säga. Det är väldigt svårt att förklara, men jag gör mitt bästa! Det är som tankar om hur man ska vara för att passa in i skolan, ska man vara tjock, smal, lång, kort, kort hår, långt hår, ska man dricka alkohol, röka, vara tyst, eller höras mest av alla?? Hur ska man veta vad som är rätt och fel?! Finns det något rätt och fel!? Isåfall vad!? Det skulle jag säga vara en samman fattning av pjäsen
 
-Paus

Amanda ringde, hon ville ha sällskap när hon gick hem i mörkret, pratade i ungefär 20 min. Hihi, jag tycker om att prata i telefon. Det var något som jag tyckte var lite coolt när jag var mindre, i filmer när dom satt och pratade i telefon med varandra i sängen eller i soffan. Och det är något som jag gör nästan varje dag med kompisar nu...!
Imorgon så ska jag åka på Volleyboll DM med några av tjejerna i klassen, vi har ett lag iallafall, men att det ska gå bra...är jag osäker på! Men vi ställer upp i allafall, och det hoppas jag kommer att synas på betygen till jul också!
Men nu ska jag ta något att äta, ikväll blir det ridning!
Glöm inte att titta på bilderna nedan.
Hej o hopp
/ebba


Dagen outfit: svarta strumpbyxor H&M, svart tunika/t-shirt
ginatrico, svart kofta ginatrico, svart halsduk Zara, dunnjacka
Stadium, uggs skopunkten. Vi skulle vara svarta idag på
utbildningsdagen, det är därför jag är så svart!

Ella och Penny :)

Vi är målad i ansiktet med vitt teater-
smink, om ni funderar!

Kusinen var också med ;)

Sussana :)

Rebecca och Max utför här en dans :D

16 november

Idag så tänkte jag berätta om geocaching som jag och pappa har upptäckt. Det är en sorts orgentering som igentligen är till för GPS användare men nu på sista tiden så har det blivit en rolig grej för alla. Det här finns över hela världen och det har varit tävlingar med det över hela världen också. Så att man kan gå in på internet och hitta om det finns några kontroller i närheten och sedan är det bara att gå ut och leta. Som tex pappa var ute och tittade på hemsidan om det fanns några kontroller i närheten där vi skulle ut och gå, och det fanns det, på en golf plan som ligger i i närheten av där vi bor. Så att vi fattade ganska fort att kontrollen var vid klubbhuset på golfplanen, och vi gick dit och letade och hittaden den. Kontrollerna är gömmda och kan tex vara en treotub eller en glasslåda, det står på hemsidan hur stor just den kontrollen är. Och det kan också stå ledtrådar om kontrollen. Så att om man blir medlem på hemsidan så kan man lägga upp egna kontroller och uppdaterna dom man har hittat. En riktigt kul grej! Och det finns jätte många i matfors området, som gör det hela mycket enklare för mig som bor där. Hittils så har pappa och jag hittat ganska många, men en kluring finns på ica som vi inte har hittat ännu, den ska vara micro i storlek så att den är väldigt liten. Och nu har jag hört att det är ganska många som håller på med det här också! Kul tycker jag! Hoppas att det blir fler också!

Annars idag så har det inte hänt så mycket, varit i kyrkan på gudtjänst som man måste vara när man konfemerar sig. Och så har jag och pappa varit och sprungit, vi har tittat på mamma mia också. Bra film!
Imorgon så är det utbildnings dag med kamratstödjarna, kul kul..! 
Men nu ska jag packa inför morgondagen och sedan sova.
Hej o hopp
/ebba


Jag och Leo i snöön !

15 november

Hello everybody!
Idag så har jag varit på toppen humör! Mamma pappa och jag åkte iväg till birstacity och skulle shoppa lite. Det viktigaste som stod på listan var en mixer som vi har funderat på att köpa länge, men idag blev det av! Vi köpte våran på elgiganten för 289:- bra pris och den verkar vara bra också. Bilder finns nedan. Annars blev det en jacka till pappa och ved till bastun.
Men jag gick runt och tittade lite på högklackande slövleter eller liknande, jag har aldrig riktigt vågat använda högklackat förut. Och det är progrund av min längd för det första det andra är att jag har  varit lite osäker på att gå i högklackat. Som dom flesta vet så är jag ganska lång eller väldigt lång som många vill säga, detta får jag höra i vardagen väldigt ofta och är något jag kämpar med. Men jag har övervunnit min lilla gubbe i min hjärna som säger till mig att jag inte är tillräkligt bra! Och nu är jag redo för det stora steget att köpa ett par högklackade skor! När jag ska göra det vet jag inte men jag ska göra det!

Nog om det... Ikväll så blir det tv med familjen och god mat. Efterrätten blev det kvar av igår så att ikväll så blir det samma goda tårta, mums! Nu ska jag äta den goda maten.
Hej o hopp
/ebba


Mixern och smootihe

Närbild på mixern

Mums...!

Fredag 14 november



Hello.
Nu är jag slut efter en vecka med prao. Att jobba i café var både jobbigt för huvudet med allt tänkade och nya intryck och desutom att man är tvungen att stå upp hela dagen. Men idag när jag skulle gå hem så kom Anna-Karin och gav mig en kaka/tårta. Tack så mycket igen! Så att ikväll så blir det en mumsig efterrätt...
Pappa och jag var på teamsportia och fixade mina pjäxor inför skidsäsongen som snart är kommen... Och nya skidor har jag också fått... Jippi! Måste tacka min pappa för att han står ut med mig, och köper och fixar alla grejer till mig!

Så att nu när vi är hemma igen, och jag har läst klick och nu sitter jag vid älskade datorn. Och jag har faktiskt laddat upp bilderna från kvällen med Ella Rebecca och Agnes, så att bilderna finns nedan.
Något mer har jag inte att blogga om idag faktiskt... Joo! Det har jag visst kom jag på nu, Hanna Stennek fyller 14 år idag! Grattis till min favorit Hanna!
Hej o hopp
/ebba


Ella:)


Rebecca :)


Agnes och våran bål ;)


Vi har roligt :D


Jag har inga ord xD


Kuddkrig på morgonen!


Godnatt



Hinner bara med att skriva, att jag har haft en lugn och bra dag! Allt gick bra på praon och sedan på ridningen gick det super..! Så att nu har jag tittat på film och mysigt. Nu ska jag packa lite inför morgon dagen och sedan gå och lägga mig och sova. Upp i morgon och cykla iväg till busshållsplatsen i kylan...
Hej o hopp
/ebba

11 november


Café Skonerten

Nu är jag hemma efter en händelserik dag. Började med att jag skulle till tandläkaren kvart över elva, men där fick jag sitta och vänta en halv timme innan jag fick komma in till tandläkaren, och när jag väl var inne så tog med ca två minuter. Alla sådana saker händer alltid mig! Och farfar stog utanför med bilen och väntade för att sedan köra mig till stan, där jag praoar. Jag hade sagt till min handledare på praon att jag skulle komma vid tolv, men det blev närmare halv ett. Men det gjorde inget som tur var, jag har en sån snäll handledare. Men när jag väl var på plats så var allt bra. Det var mycket mindre folk idag än i går, hoppas på mer i morgon! Så att alla vet så serverar vi:
Stuvade makaroner och köttbullar, Jansson frestelse, någon soppa och till det så får man bröd sallad dryck och kaffe elr te efter maten. 70:- kostar det, vi serverar buffen mellan 11.00-14.00.
Så besök "Skonerten" i kulturmagasinet!
Nu vet alla det! Tänk att jag kommer ihåg allting, helt otroligt.

Efter att jag slutade så gick jag och mamma på stan, vi köpte ett par jeans till mig. Äntligen så hittade vi ett par jeans, som vi har letat, och när vi nästan gav upp hoppet så hittade vi dom perfekta! Sedan så möte vi pappa och vi köpte med oss thai mat hem och åt. Så att nu är jag mätt och belåten, så att jag satte mig ner för att blogga på min undebara blogg. Jag har sett att jag har fått några dagliga besökare, vilket jag är glad över! Om ni har något att säga så kommentera!
När jag var på stan förut och väntade på mamma så gick det förbi en pappa och dotter. Dotterna var kanske fem år ungefär... Och hon ville inte ta på sig sin mössa, hon små sprang lite i från sin pappa och han kom efter och ropade "om du inte tar på dig mössan så måste du äta medecin!!" Jag tyckte att det lätt lite små roligt... Hihi!
Aaa.. men nu så har jag inte så mycket mer att skriva om.
Hej o hopp
/ebba


God morgon 10 november




Snart så ska jag ta cykeln till busshållplatsen, och sedan ta bussen till standen. Men nu så lyssnar jag på radio och äter lite frukost. Som består av grött och kiwi!
Jag tänkte nu att jag skulle skriva ett blogg inlägg, så att jag hinner med ett i allafall idag. För att jag hinner kanske inte ikväll, för att jag ska rida och jag kommer hem sent. Men jag kanske kan kläma in ett inlägg någon stans under kvällen.

Nu ska jag äta klart och sedan fixa till mig lite...
Hej o hopp
/ebba

Dagen efter ..


The way in your life...

Nu är jag hemma och har precis ätit. Och självklart lyssnar jag på musik! Gårdagen blev lyckad med god mat och mycket skratt, bilder kommer.

Idag så är det farsdag, jag gav pappa mina presenter förut. Det var en mc-tidning och trislotter. Tyvärr så vann han inget!
Kanske inte så dyra och märkvärdiga presenter med uppskattade i allafall.
Annars så vet jag inte vad jag ska göra, det blir ingen spinning ikväll så att jag tror att jag måste ut och springa eller gå. Det är så himla jobbigt nu när jag har fått ont i knäna när jag springer på asfallt så att jag måste springa i skogen som inte är så roligt att göra ensam... Jag och pappa tror jag ska åka till farfar en sväng och gratta honom lite, vi ska köpa något till han också, men vad vet jag inte! Några förslag??

Imorgon och hela veckan framåt så ska jag praoa, jag har fått en prao plats på ett café. Jag kommer inte ihåg vad det heter, men jag har hört att det ska vara bra! Bra arbets tider har jag också...vilket är bra! Och grattis lunch får jag!
Nu ska jag hitta på något, vad vet jag inte...
Hej o hopp
/ebba 

8 november


Blev en bild på Amanda och mig idag också!

Hello.

Idag så har jag varit hemma och sprungit en sväng med pappa runt elljusspåret i matfors. Nu så är jag duschad och mätt efter lunch. Som sagt så ska mamma och pappa ha fest ikväll, och jag vill ju inte vara i vägen så att jag ska till Rebecca och sova där med Ella också. Jag ska dit om drygt en timme...

Jag har också fixat fram musik till mammas och pappas partaj i kväll, lite mingel musik och disco musik. När jag ska ladda hem låtar så brukar jag alltid gå in på sr.se och klicka vidare till digilistan, där det alltid finns bra låtar att hitta.
Jag ska också fixa menyn till kvällen, ska snart börja på den. Men förre det så ska jag nog städa rummet som ser ut som ett bomb nedslag! Jag fattat inte hur jag klarar av det, jag kan inte ha rent i mitt rum mer än någon dag.... Måste träna på det!

Imorgon är det farsdag, jag har köpt lite små grejer till min undebara pappa!
Hoppas att alla ni andra också gjort det, så att våra pappor fattar hur mycket dom betyder för oss!
Nu ska jag städa rummet, göra menyn och fixa mig inför kvällen.
Hej o hopp
/ebba

p.s
Kväll så lär jag inte ha någon dator så att det blir bara en bloggning idag!

Kom igen nu!


Jag och Amanda, som är en av dom bästa vännerna som finns!! (En solig
dag på vängåvan i Sundsvall)

Nu måste jag skärpa mig! Jag har inte bloggat på flera dagar... Fy på mig !

Har precis ätit nu och nu pumpar jag musik, självklart är det ROBYN jag lyssnar på. Finns inget bättre !!
Imorgon ska jag till Rebecca med Ella och vi ska sova äta och mysa där hela kvällen/natten. Kulit..!
Mamma och pappa ska ha fest här hemma så att man måste ju hålla sig ur vägen.

Ikväll så bilr det idol och lite godis kanske....Heja Robinsarna! (Lite konstigt för att det verkar som att jag bara tycker om dom som tycker om Robin... hehe) Men ett fint namn är det!
Hej o hopp
/ebba

4 november

Blää... Nu är jag nästan klar med träningen inför SO-provet! Tog en liten paus nu, en väl behövd sådan.

Idag så har det varit en vanlig dag på skolan. Konf hade vi efter också. Tog bussen hem, kikade lite på tv, pluggade och nu sitter jag här. Det är jag som lagar maten idag så att jag sitter och har uppsikt över potatisen, som kokar.
Middagen kommer att bestå av Lax fiéer kokt potatis wook och sås. Låter gott va?! HiHi
Så att nu väntar jag på att mamma ska komma hem med såsen och all frukt som jag har beställt. Jag har blivit frukt beroende. Det låter som att jag tycker att det är något dåligt! Men det tycker jag inte, mer tvärtom. Mycket bättre än godis beroende iallafall!

Nu kommer mamma hem, och jag ska fortsätta med maten, och pluggandet (suck).
Hej o hopp
/ebba

God natt 3 november

Nu är jag ute i sista minut... Nu tänkte jag faktiskt gå och borsta tänderna och kryppa ner i sängen, men då kom jag på att jag måste ju blogga innan jag lägger mig!

Dagen har gått ganska fort. Åkte till skolan med bussen, första timmen hade vi musik. Jag hann vara med ett tag innan jag skulle gå till tandläkaren. Jag skulle lagga ett håll som jag hade. Det var ett hemskt och minnesvärt besök, usch! Dom fick bedöva mig flera gången med en lång och super stor spruta!! Och nu över driver jag inte!! Så att resten av dagen och jag haft jätte ont, och var typ svimfärdig! Har fortfarande ont! Jag ska aldrig mer ha håll i tänderna!!

Ikväll så har jag varit och ridigt, gick jätte bra! Sedan har jag pluggat till SO provet på onsdag...
Nu ska jag titta lite på tv sedan är det godnatt.
Hej o hopp
/ebba

Senare, 2 november

Aaa.. nu är jag här igen! Har precis ätit en kiwi, som jag typ knarkar nu för tiden, så gott som det är!
Det blev inget av planeringen att åka till birsta så att det blev en dag hemma som bestod av promenad med hunden, lite små plock ute, lunch och film. En skön dag förre skolan som börjar i morgon, blää! Prov har vi också på onsdag, och att vi har det i SO gör det hela inte bättre... Hoppas att jag kan stå ut!

Ikväll blir det boby pump , har aldrig provat det förut men har hört av många som har provat att det är roligt men jätte jobbigt. Och jag har tränings värk från i går då jag var ute och sprang... ehh undra hur det här ska gå?! Jag får ta de lilla lugna, hehe. Ska väl försöka att få i mig något förre vi åker också.
Hej o hopp
/ebba

Godmorgon 2 november



Godmorgon!
Nu har jag varit vaken i ungefär en och en halv timme. Har läst tidningen, ätit frukost och tittat på tv. Mer hinner jag inte med...

Igår så var jag mamma och pappa hemma och hade hemma kväll med en jätte god middag, och som efterrätt åt vi glass och bär. Sen så såg vi på Stjärnor på is som alltid är roligt att titta på. Annars så blev det en ganska tidig kväll.

Idag så vet jag inte vad jag sak göra, kanske åka med mamma till birsta och köpa gardiner och andra saker. Om inte det blir av så blir det väl en lugn dag med promenad kanske baka något och sitta vid datorn. Men nu har jag lovat att jag ska rensa lite blomkrukor och lägga ut granris i dom istället.
Hej o hopp
/ebba

1 november

Hello igen!
Nu jag ska berätta om min dag lite fort, vaknade, åkte med Amanda till näset och tittade när hon red, gick bra för henne. Hem igen, var ute och sprang en sväng i skogen, kom hem, bastade, och snart ska jag äta och sen vila resten av kvällen.

Jag har också suttit och surfat efter lite låtar på youtube. Hittade flera av System of Down Robyn och många fler...
Men en speciell som jag fasnade för var gamla Idol-Sebastian nya singel. Lite U2 inspererad, som är bra tycker jag!
Lägger in låten/videon här nedanför.
Hej o hopp
/ebba


Sebastian Karlsson-My Getaway

Godmorgon 1 november




Nu är jag vaken och på G!
Sen ska jag med Amanda till Näset då hon ska rida sin häst Magda. Ska träffa Lollo där också.
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag...

Jag har inte hunnit ladda upp bilderna som jag knäppte igår, men det blir nog ikväll. Får väl se om jag tar mig tid att göra det?!
Nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta mig lite.
Hej o hopp
/ebba

RSS 2.0