080928

Idag så har det inte hänt så mycket mer än att jag kom hem vid halv tio tiden, sen tittade jag på tv och satt vid datorn.
Sen så har jag städat och varit ute i solen och blåsten, läst en bok har jag också gjort. Det ska jag göra mer sedan också. Snart så ska jag och pappa gå ut och gå en sväng också, det ska bli super skönt jag har ju varit förskyld så länge så att jag har inte kunat varit ute och springt eller gått. Jag är fortfarande lite förskyld men en promenad blir nog bra för kroppen. Jag måste också berätta att pappa hittade en jätte rolig historia i tidningen idag som han läste upp, jag kommer inte ihåg den i huvudet men bra var den.
Och i morgon så börjar skolan, men det posetiva med det är att vi är lediga på fredag. Det ska bli super skönt, jag funderar på om jag kanske ska bjuda hit några på film kväll men jag måste fundera mer på den saken.
Hej o hopp
/ebba
 
Eminem-When I'm Gone

Fullt upp....

Jag har haft super mycket att göra sista dagarna nu, så att det har inte blivit någon bloggning.
Men det har inte hänt så mycket som roligt att skriva och läsa om. Nu är jag hos farfar på björkbacka och här ska jag vara hela helgen, roligt! Mait fyller år, så att ikväll så blir det fest, mamma pappa Henrik och Åsa ska också komma, så fult upp blir det. Men tyvärr missar jag festen som Amanda och Emma ska ha ikväll.
Super fint väder är det i allafall, höstigt och varmt med kalla höst vindar. Frida Anton och jag har varit ute och spelat golf. 
Bra gick det för mig en gång vann jag och andra gången förlorade jag!
Snart så blir det väl till att göra sig i ordning, för kvällens aktiviteter. Men först blir det slapp vid tv med stora godis påsen som vi fick av farfar.
Hej o hopp
/ebba
 

23 september

Tredje dagen i rad! Jag känner mig ganska stolt faktiskt.
Idag så har jag haft en skit dag. En sådan dag som man har lite då och då, igentligen så har det inte hänt något speciellt jobbigt eller dåligt utan bara en dålig dag. Hoppas på det bättre i morgon!
Läxförhör hade jag också idag, kemi var först ut bra gick det också. Sen var med Franska det gick också riktigt bra. Så att nu får jag hoppas på bra resultat också. Jag hade ju lovat att jag skulle berätta hur det gick på SO förhöret som vi hade i fredags, nu har vi fått reda på svaret. 5,5 av 7 rätt! Helt okej tycker jag.
Men i morgon så har vi läxa igen i SO, den här gången blir det en kortfattad redovisning av några punkter från en film som vi har såg idag. Om det nu ska gå bra så är det nog dags för mig att börja jobba med den redovisngen.
Så att idag så blev det en mer kortfattad bloggning.
Hej o hopp
/ebba

22 september

Hello igen
Nu har jag upptaderat bloggen två dagar i rad, rekord!! Och nu ska jag också fortsätta med det, försöka i allafall. Så svårt kan det väl inte vara, eller??
Jag är i allafall jätte förskyld och måste snytta mig stup i kvarten. Men det går åt rätt håll i allafall lite bättre hella tiden.

Idag så har det inte hänt så mycket mer än att vi har haft helt vanliga lektioner och helt vanliga raster. Ett läxförhör har vi också hunnit med, engelska var det. Jag hade suttit som en tok och tränat att skriva ALLA 37 glosor, men idag när jag kom till skolan så fick jag reda på att det skulle bli ett muntligt förhör. Men nu kan jag alla glosor tills provet som kommer om några veckor.

Jag hoppas att ni som läser min blogg då och då har lagt märket till att jag har designat om lite här. Man kan lyssna på musik, uppe på ipoden i hörnet. Där har jag lite blandad musik som jag tycker om för tillfället.

Nu så tänkte jag att jag skulle forsätta med att titta om jag hittar något annat att designa här på bloggen.

Hej o hopp

/ebba


Det rullar på....

Igår var det tävling på hemma plan (näset). Jag gick felfritt i LC men ändå inte så nöjd. Fick lite stresigt på framhoppningen. Men sånt händer. Efter det så var det lag finalen i div 2. Men det var debut på LC+5, så att jag fick åtta fel. Men laget fick en godkänn placering, en femte plats! Och jag hade inte precis min bästa dag, jag sov ingenting natten till tävlingen för att jag mådde så dåligt. Och sen på dagen så var jag helt "borta" och super ont i halsen.
Idag skulle jag jobba på stor häst tävlingarna, men jag jobbade bara en klass för att jag mådde inge bra. Så att resten av dagen får det bli vila och städa på rummet.
Annars rullar det bara på. Veckorna går så fort, igentligen så göra det inte så mycket nu när det är skola.
Läxor har jag inte haft så många av dom första veckorna, jag hoppas att det fortsätter så också. Men det känns inte som att jag kan vara så säker på att det. Men jag har ju betyg nu så att jag tänker plugga på.
Vi hade en läxa förra veckan som jag hade pluggat super mycket på, och när vi fick förhöret så var det super långa frågor men där vi skulle skriva svaret så var det jätte lite plats att skriva på. Så att när alla andra hade skrivit klart så hade jag flera frågor kvar, och läraren stod och stressa mig hela tiden. Så att dom sista frågorna blev väldigt kort fattat, men nu hoppas jag på ett VG jag kommer att återkomma om om resultatet.
I morgon så får jag se om det blir någon skola, men jag hoppas på det. För att annars så blir det ingen ridning på kvällen.
Hej o hopp
/ebba


Robyn-Konichiwa Bitches

Musik^^

Musik.....såå bra .
Nu är jag ungefär beroende av "when i grow up" med Possycat dolls, denär skön at lyssna på.
Men jag fattar mig inte riktigt på deras video, dom har jätte konstiga kläder och varför ska alltid samma tjej sjunga?
Dom andra verkar ju vara lika bra! Och typ i varenda video som dom gör ska ha bilar med.
Pink har också en jätte bra ny låt, "So What".
Pink deremot gillar jag jätte mycket, hon har menings fulla låtar och roliga videosar. Som t.ex "Family Portrait" i den videon så är hon så himla vältränad! Hon är inte sådär äckligt smal utan snyggt vältränad.
Jag ville bara göra det klart för alla ! :)
Hej o hopp
/ebba

Lucky och jag på matfors i juli, efter en felfri clear round.


RSS 2.0